It's a girl!

Idag har vi gjort ett första ultraljud! Sjuk känsla att se den lilla krabaten i magen, framför allt då jag inte har så stor magen än och inte riktigt fått in i huvudet att en liten bebis växer därinne.
Men därinne låg en liten flicka och sparkade och rörde sig för fullt. Hon kände inte för att vara med på bild och ville inte ligga stilla när vi skulle lyssna på hjärtat 😂 Men nu har vi sett henne och hört hennes lilla hjärta (efter lite om och men). 
Det är så många känslor som kommer när man ser sitt lilla barn för första gången (tårarna var inte långt borta 🙈) Men både jag och Robin hade ett leende som hade gått att knyta ovanför öronen. Våran lilla flicka! ❤ 
I övrigt såg allt bra ut. Nu har vi ju varit på privatklinik för att kolla framförallt könet på bebisen, har ett rutinultraljud den 30/8 också 😊 Så då lär dem väl kolla lite mer noga då också och mäta huvud och lårben osv.
Så mycket kärlek till nån man bara sett på bild😍 Vår älskade lilla flicka, du är så välkommen den dag du bestämmer dig för att komma ut 🤰👶
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0