2 Augusti

2 august idag!? Redan?! Ja nu är det inte många arbetspass kvar innan sommarjobbet är slut för den här gången, bara 4 pass kvar faktist.
Ser ut som att skolan inte börjar om fören den 3 spetember, vilket i så fall innebär 2 veckor ledigt innan skolan börjar 😍
 
Idag är man iallafall ledig och mormor och en bekant är på besök. Alltid trevligt då jag inte träffar mormor så ofta eftersom hon bor i Malmköping. Så blir att umgås med dem och ta det lungt då det är såå varmt.
 
Lite uppdatering om bebben i magen: Är nu i vecka 15 (14+4 idag). Mår fortfarande illa i samband med vissa dofter, framförallt mat men också typ sopprum eller avlopp och andra skarpa dofter 😂 Kräks gör jag bara om jag inte tar hulkandet på allvar när det väl börjar. 

Orken kommer tillbaka mer och mer, behöver inte sova fullt lika mycket längre och orkar hålla igång en hel dag med allt vad vardagen innebär + träning. Det som är jobbigt är varmen jag kan lova att jag svettas säkert flera liter och att jobba ute eller hemma hos folk som har varmt är ju det hemskaste som finns för jag blir sjöblöt i svett på nolltid, men jaja 😂. 30 augusti är det dags för rutin ultraljud och vi ska äntligen få se det lilla livet (längtar 😍). 
 
Bäbis nerven vaknade här om dagen och det blev lite kläder till det lilla pyret (man kan ju inte låta bli 😍)
 
Nu är detta min special grej att äta 😂 Skorpor m. ost och oboy. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0