Må C-uppsatsen brinna i helvetet...

Ja då kör vi! Tisdag och vi har haft handledning på c-uppsatsen... Man tror man fått till nått bra men så blir man i princip sågad vid fotknölarna.. Fyfan vad less jag är på detta skrivande 😒🤪🤮🤯
Jaja nya tag imorgon och må denna jävla uppsats bli godkänd på första försöket 🤞
 
Va så less när jag kom från skolan att jag  inte gjort nått mer idag..Skippade gymmet då jag klockan 16 insåg att det enda jag fått i mig på hela dagen var en nocco 🤔🙈 Inge vidare och var som sagt jätte less och seg (konstigt så lågt som mitt blodsocker säkert var 😂)
 
Nu ligger jag hemma i sängen och kollar greys anatomy 😍 Sen blir det sova, mera c-uppsats väntar imorgon 😪
 
Appropå ingenting, funderar på att fixa ett separat instagramkonto med bara min träning och allt som hör till. Tror ni det skulle vara nått? 😊
Lite tisdagsmotivation bjuder jag också på, både för min egen del men också om nån annan känner att dem behöver lite pepp 👊Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0