Må C-uppsatsen brinna i helvetet...

Ja då kör vi! Tisdag och vi har haft handledning på c-uppsatsen... Man tror man fått till nått bra men så blir man i princip sågad vid fotknölarna.. Fyfan vad less jag är på detta skrivande 😒🤪🤮🤯
Jaja nya tag imorgon och må denna jävla uppsats bli godkänd på första försöket 🤞
 
Va så less när jag kom från skolan att jag  inte gjort nått mer idag..Skippade gymmet då jag klockan 16 insåg att det enda jag fått i mig på hela dagen var en nocco 🤔🙈 Inge vidare och var som sagt jätte less och seg (konstigt så lågt som mitt blodsocker säkert var 😂)
 
Nu ligger jag hemma i sängen och kollar greys anatomy 😍 Sen blir det sova, mera c-uppsats väntar imorgon 😪
 
Appropå ingenting, funderar på att fixa ett separat instagramkonto med bara min träning och allt som hör till. Tror ni det skulle vara nått? 😊
Lite tisdagsmotivation bjuder jag också på, både för min egen del men också om nån annan känner att dem behöver lite pepp 👊Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0