Full fart i helgen

Shit vad jag har hållt igång idag! Började dagen med att jag och Robin for och hämtade våran nya säng 😍 OMG kommer sova såå gott inatt, hoppas jag 👌 Ja så skulle vi hinna äta lunch och så innan jag skulle iväg till ambulansen.
 
Nu sitter jag på ambulansen och hoppas att det snart blir uttryckning igen 😊 Finns ju inget tråkigare om man bara blir sittande hela kvällen. 
Slutar 22 och då blir det hem och försöka möblera om och fixa till sängen, sen sova då jag är på ambulansen även imorgon.
Sen får jag äntligen chilla i två dagar innan allvaret med c- uppsatsen blir ett faktum igen...
 
Hoppas jag hinner få ihop nå hjärnceller tills dess, då jag har börjat bli supervirrig på sistone. Tappar ord, glömmer typ allt på en sekund och ja.
Jaja bara ta en sak i taget och försöka ta det lungt när det blur mycket på en gång. 
 
Kan ju säga att jag är sjukt glad att jag klarade omtentan i psykiatri så nu är jag i fas igen. Hoppas på mirakel vad gäller c- uppsatsen så man får börja sista terminen helt fri från saker från andra terminer. 
 
 
Blev middag på All star igår ^^ Supergott faktist, måste säga att jag älskar de små hamburgarna (såå söta) 😍
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0