Full fart i helgen

Shit vad jag har hållt igång idag! Började dagen med att jag och Robin for och hämtade våran nya säng 😍 OMG kommer sova såå gott inatt, hoppas jag 👌 Ja så skulle vi hinna äta lunch och så innan jag skulle iväg till ambulansen.
 
Nu sitter jag på ambulansen och hoppas att det snart blir uttryckning igen 😊 Finns ju inget tråkigare om man bara blir sittande hela kvällen. 
Slutar 22 och då blir det hem och försöka möblera om och fixa till sängen, sen sova då jag är på ambulansen även imorgon.
Sen får jag äntligen chilla i två dagar innan allvaret med c- uppsatsen blir ett faktum igen...
 
Hoppas jag hinner få ihop nå hjärnceller tills dess, då jag har börjat bli supervirrig på sistone. Tappar ord, glömmer typ allt på en sekund och ja.
Jaja bara ta en sak i taget och försöka ta det lungt när det blur mycket på en gång. 
 
Kan ju säga att jag är sjukt glad att jag klarade omtentan i psykiatri så nu är jag i fas igen. Hoppas på mirakel vad gäller c- uppsatsen så man får börja sista terminen helt fri från saker från andra terminer. 
 
 
Blev middag på All star igår ^^ Supergott faktist, måste säga att jag älskar de små hamburgarna (såå söta) 😍
 
 

Nu tar jag långhelg.. typ..

Torsdag och uppsatsen är inlämnad för handledning/seminarium. Vi har skrivit och skrivit och nu börjar jag väl nånstans se ljuset i tunneln. Trotts att jag är helt säker på sågning på onsdag (då vi har seminarium/handledning) Men nu blir det paus från skrivandet till på onsdag. Hjärnan behöver vila upp sig lite, jag behöver sova och få tänka och göra annat!
I helgen har jag dock inskolning på ambulansen men det ser jag fram emot då jag tycker det är såå himla kul.
 
Träningen går riktigt bra. Blev en underkroppspass idag med extra fukus på rumpan. Haha har ju insett att jag tränat bort en hel del av den rumpan jag hade 😂 Så nu är det dags att bygga upp den igen 🍑🍑
 
Nu blir det att kolla serier en stund till, sen sova!! Börjar 8 imorgon 😴 Imorgon blir det även middagsbuffe på all star och sen gå på stan då dem har extra öppet till 20.00.
 
Så här ser det ut på bordet när man sitter och skriver^^
 

Må C-uppsatsen brinna i helvetet...

Ja då kör vi! Tisdag och vi har haft handledning på c-uppsatsen... Man tror man fått till nått bra men så blir man i princip sågad vid fotknölarna.. Fyfan vad less jag är på detta skrivande 😒🤪🤮🤯
Jaja nya tag imorgon och må denna jävla uppsats bli godkänd på första försöket 🤞
 
Va så less när jag kom från skolan att jag  inte gjort nått mer idag..Skippade gymmet då jag klockan 16 insåg att det enda jag fått i mig på hela dagen var en nocco 🤔🙈 Inge vidare och var som sagt jätte less och seg (konstigt så lågt som mitt blodsocker säkert var 😂)
 
Nu ligger jag hemma i sängen och kollar greys anatomy 😍 Sen blir det sova, mera c-uppsats väntar imorgon 😪
 
Appropå ingenting, funderar på att fixa ett separat instagramkonto med bara min träning och allt som hör till. Tror ni det skulle vara nått? 😊
Lite tisdagsmotivation bjuder jag också på, både för min egen del men också om nån annan känner att dem behöver lite pepp 👊

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0