Tisdagkväll

Tisdag kväll och jag ligger i soffan och väntar på att PH ska börja. Haha vet egentligen inte varför jag gillar att titta på det men ja det är väl roande på nått sätt 😂
Idag har jag tränat och pluggat. Vi har i princip inget obligatotiskt i skolan så jag har pluggat hemma, vilket jag tycker är ganska skönt. Problemet är väl att jag hellre varit på gymmet än suttit hemma och pluggat, men nu när det bara är typ 2 veckor till tenta måste jag försöka lägga i en seriösare växel.
 
Usch den 22 har jag SISTA omtentan i läkemedel! Klarar jag inte den får jag inte fortsätta utbildningen.. Det får fan inte hända. Alltså bara ett val KLARA SKITEN!! Jag kan ju men problemet är att jag inte läser ordentligt.. Jaja tagga till!! 👊👊
 
Men nått jag iallafall har att se fram emot är ju att det är lite mindre än 2 månader kvar till jag och Robin far till Gran Canaria 😄 Första utomlandsresan för både mig och Robin och jag är så taggad på att bara få komma bort i en vecka. Dessutom fyller ju Robin år under veckan vi är borta så då får vi fira ordentligt!
 
Nä nu är det bara att varva ner se tv och sen gå och lägga sig. Imorgon väntas mer träning... och plugg såklart 😉
 
Lite bilder^^
Bilder på hotellet och lite vardagsbilder 😊Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0