KLARADE DET!!

Åhh så skönt!! Fick svaret på läkemedelstentan idag (trotts att läraren sa att vi skulle få det nästa vecka) och jag klarade det!! Har varit så sjukt orolig att jag skulle bli tvungen att ta en pause i pluggandet, för det vill jag verkligen inte. 
Imorgon börjar nästa kurs och jag är taggad! Nu kör vi 👊
Ja eftersom jag ville belöna mig själv lite grann då jag klarade både organisation och ledarskaps tentan + läkemedelstentan så har jag bestält en
Samsung gear fit 2 pro. Det är ett aktivitetsarmband som jag varit sugen på ett tag. 
Nått som känns ännu bättre är att det är drygt en månad kvar till vi ska utomlands 😄 37 dagar för att vara exakt! Och nu kommer det kännas bra att få fara och på så sätt ge sig lite pepp inför kommande ca 2,5 terminer som är kvar. 
 
Ikväll blir det gymmet och sen hem och vila upp sig, börjar 10 imorgon och det verkar vara en hel del vi ska lära oss i den här kursen.
 
Nytt aktivitetsarmband, 37 dagar till utomlands, Ny snygg och stor resväska och läkemedelstentan klarad! ✔Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0