KLARADE DET!!

Åhh så skönt!! Fick svaret på läkemedelstentan idag (trotts att läraren sa att vi skulle få det nästa vecka) och jag klarade det!! Har varit så sjukt orolig att jag skulle bli tvungen att ta en pause i pluggandet, för det vill jag verkligen inte. 
Imorgon börjar nästa kurs och jag är taggad! Nu kör vi 👊
Ja eftersom jag ville belöna mig själv lite grann då jag klarade både organisation och ledarskaps tentan + läkemedelstentan så har jag bestält en
Samsung gear fit 2 pro. Det är ett aktivitetsarmband som jag varit sugen på ett tag. 
Nått som känns ännu bättre är att det är drygt en månad kvar till vi ska utomlands 😄 37 dagar för att vara exakt! Och nu kommer det kännas bra att få fara och på så sätt ge sig lite pepp inför kommande ca 2,5 terminer som är kvar. 
 
Ikväll blir det gymmet och sen hem och vila upp sig, börjar 10 imorgon och det verkar vara en hel del vi ska lära oss i den här kursen.
 
Nytt aktivitetsarmband, 37 dagar till utomlands, Ny snygg och stor resväska och läkemedelstentan klarad! ✔

Organisation och ledarskap

Tisdag... Idag hade vi tenta i organisation och ledarskap, en kurs som va riktigt tråkig att plugga till och dessutom försvann motivationen helt för typen vecka sen. Motivationen försvann eftersom jag hade en omtenta i läkemedelsberäkning som jag måste klara för att få fortsätta utbildningen och den har jag inte fått svar på än, så ja jag gruvar mig ordentligt!
Men vafan tänkte jag igårkväll, lika bra att fara på tentan trotts att jag inte pluggat så bra. Tror ni jag kunde sova?? Precis som vanligt får jag tenta ångest från helvetet men lyckades få drygt 3,5 timmes sömn iallafall. Jahapp och då var det bara fara till skolan och göra den muntliga tentan.. Jag får första frågan och det blir totalt black out! Jaja tänkte jag det går åt helvete.
Sen får man komma in till läraren ensam och han frågar hur man tyckte det gick? Ja åt helvete svarade jag såklart. Till svar får jag, ja du nådde ju inte riktigt fram till ett godkänt. Men du ska få två extra frågor av mig. Han ställde frågorna och det var typ frågor som jag antingen kunde eller bara tänkte logist på. Och vet ni JAG KLARADE DET!! 
Dagens läxa är alltså, även om du inte pluggat ordentligt och inte tror att man ska klara det, Far endå för man vet aldrig!
 
Ja så nu vill jag bara ha svaret på läkemedelstentan, men tills dess tänker jag pusta ut ett tag.
Böckerna för nästa kurs som börjar på torsdag är beställda och jag hoppas som fan att jag får fortsätta.
 
Jag klarade det mot alla odds ^^ Så jävla skönt!

Tisdagkväll

Tisdag kväll och jag ligger i soffan och väntar på att PH ska börja. Haha vet egentligen inte varför jag gillar att titta på det men ja det är väl roande på nått sätt 😂
Idag har jag tränat och pluggat. Vi har i princip inget obligatotiskt i skolan så jag har pluggat hemma, vilket jag tycker är ganska skönt. Problemet är väl att jag hellre varit på gymmet än suttit hemma och pluggat, men nu när det bara är typ 2 veckor till tenta måste jag försöka lägga i en seriösare växel.
 
Usch den 22 har jag SISTA omtentan i läkemedel! Klarar jag inte den får jag inte fortsätta utbildningen.. Det får fan inte hända. Alltså bara ett val KLARA SKITEN!! Jag kan ju men problemet är att jag inte läser ordentligt.. Jaja tagga till!! 👊👊
 
Men nått jag iallafall har att se fram emot är ju att det är lite mindre än 2 månader kvar till jag och Robin far till Gran Canaria 😄 Första utomlandsresan för både mig och Robin och jag är så taggad på att bara få komma bort i en vecka. Dessutom fyller ju Robin år under veckan vi är borta så då får vi fira ordentligt!
 
Nä nu är det bara att varva ner se tv och sen gå och lägga sig. Imorgon väntas mer träning... och plugg såklart 😉
 
Lite bilder^^
Bilder på hotellet och lite vardagsbilder 😊

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0