KLARADE DET!!

Åhh så skönt!! Fick svaret på läkemedelstentan idag (trotts att läraren sa att vi skulle få det nästa vecka) och jag klarade det!! Har varit så sjukt orolig att jag skulle bli tvungen att ta en pause i pluggandet, för det vill jag verkligen inte. 
Imorgon börjar nästa kurs och jag är taggad! Nu kör vi 👊
Ja eftersom jag ville belöna mig själv lite grann då jag klarade både organisation och ledarskaps tentan + läkemedelstentan så har jag bestält en
Samsung gear fit 2 pro. Det är ett aktivitetsarmband som jag varit sugen på ett tag. 
Nått som känns ännu bättre är att det är drygt en månad kvar till vi ska utomlands 😄 37 dagar för att vara exakt! Och nu kommer det kännas bra att få fara och på så sätt ge sig lite pepp inför kommande ca 2,5 terminer som är kvar. 
 
Ikväll blir det gymmet och sen hem och vila upp sig, börjar 10 imorgon och det verkar vara en hel del vi ska lära oss i den här kursen.
 
Nytt aktivitetsarmband, 37 dagar till utomlands, Ny snygg och stor resväska och läkemedelstentan klarad! ✔

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0