Ny vecka, nya tag!

Halloj på er!
Måndag kväll och jag har lagt mig tidigt då jag ändå inte hade nått att göra. Dessutom är jag helt slut i benen efter dagens ben & rump pass.
Imorgon väntas tidig uppstigning då jag har en helt knasig dygnsrytm och det måste jag försöka ändra på då vi snart ska ut på praktik. 
Hade även tänkt börja plugga lite imorgon, OM jag nu får böckerna tills imorgon. 
 Fick ju hem min Samsung gear fit 2 pro i fredags och har nu använt den hela helgen. Kan bara säga att jag älskar den!! Att något så litet faktiskt kan motivera en så mycket. Den vibrerar och "berättar" för mig att nu är det dags att röra på sig för nu har du suttit still för länge. Jag som pluggar väldigt intensivt och länge i sträck tycker att det är skit bra! Den känner även av när jag somnar och hur jag sover (oroligt, ligger stilla) vilket också är väldigt intressant. Och mycke annat!
Nu blir det att kolla lite tv och sen sova.
Gonatt! ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0