3 dagar kvar!

Ja då var det bara 3 dagar kvar av min kommun praktik och ska jag vara ärlig har det varit rätt kämpigt i mellanåt. Inte just jobbet i sig men jag har varit trött och jag blir allt mer sliten. 
Vi har ju egentligen 4 veckor praktik men då jag är borta sista veckan så ska jag ta igen den tiden. Så ja jag har gått 6 dagar i veckan i två veckor nu och långa dagar och ja man blir less. 
Har i princip inte gjort annat än varit på praktiken, ätit och sovit.
Jaja men har haft ganska kul också så ska väl inte klaga allt för mycket. Super trevliga sköterskor och snälla patienter.
Men på fredag är jag klar och då bär det av mot Stockholm för att sedan på lördag fara mot varmare breddgrader 😄
SÅÅ TAGGAD!!
 
Imorgon väntas bedömning på skolan och sedan praktik till halv 5. Ja bara tagga till och köra järnet sista dagarna.
Blir väl lite bilder innan jag far på fredag men om inte får ni blider när jag kommer hem! 
Puss ❤
 
 

22.24

Ja då är det snart helg igen då. På måndag börjar praktiken så nu är det bara tagga till.
Veckan har varit ganska bra endå, har kommit igång med plugget och träningen har gått jätte bra.
Har ju satt upp som mål att gå minst 10.000 steg om dagen och än så länge har jag nått målet 👊
 
Ja hur känner jag inför praktiken då? 
Jo men helt okej, jag är väl nervös nu när man går termin 4 och det förväntas väldigt mycket av en. Och helt ärligt känns det som att man inte kan nånting 😂 Men det är bara göra sitt bästa 👌 och så har jag ju en utomlandsresa att se fram emot så ganska taggad är jag ju 😄
 
Nä nu blir det sova för min del, ska på info om praktiken imorgon så det blir upp tidigt.
Gonatt ❤
 
10.000 steg 👆👊

Ny vecka, nya tag!

Halloj på er!
Måndag kväll och jag har lagt mig tidigt då jag ändå inte hade nått att göra. Dessutom är jag helt slut i benen efter dagens ben & rump pass.
Imorgon väntas tidig uppstigning då jag har en helt knasig dygnsrytm och det måste jag försöka ändra på då vi snart ska ut på praktik. 
Hade även tänkt börja plugga lite imorgon, OM jag nu får böckerna tills imorgon. 
 Fick ju hem min Samsung gear fit 2 pro i fredags och har nu använt den hela helgen. Kan bara säga att jag älskar den!! Att något så litet faktiskt kan motivera en så mycket. Den vibrerar och "berättar" för mig att nu är det dags att röra på sig för nu har du suttit still för länge. Jag som pluggar väldigt intensivt och länge i sträck tycker att det är skit bra! Den känner även av när jag somnar och hur jag sover (oroligt, ligger stilla) vilket också är väldigt intressant. Och mycke annat!
Nu blir det att kolla lite tv och sen sova.
Gonatt! ❤

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0