Söndag

Shit va helgen har gått fort! 
Jaja ledig imorgon också eftersom jag inte ville ha praktik på min födelsedag. 
Har ju redan haft 1 av 4 veckors praktik nu och det känns som det kommer gå med en himmla fart. Rätt skönt faktiskt men samtidigt lite jobbigt då man har en jättetenta i januari som jag bara börjat plugga på lite lätt.
Och i januari börjar dessutom termin 5.. Herregud nästa år vid den här tiden är jag ju typ färdig 😮😓 Vågar knappt tänka tanken!
 
Jaja imorgon fyller man år! 21 vårar, känner hur 30 års krisen närmar sig 😂😂 Skämt och sido, tror nog inte att det kommer bli så farligt. 
Ikväll har jag iallfall förberätt med att baka tårta åt mig själv i vanlig ordning, blev fantiskt en kladdkaka också 👌
Nu blir det att kolla serie och sen sova, ska ju faktiskt besikta bilen imorgon också 😪
 
Min tårta ^^ Ser ut som en 5åring gjort den men det bjuder jag på 😂
 
 

Lite mer bilder från resan

Har kommer lite fler bilder som jag lovade 😊
En av middagarna på resturang, supergott kött och carbonaran var inte helt fel den heller.
 
Ytterligare en bild från stranden.
 
Har är det mesta av det vi shoppade ^^  Tröjor, handukar med kartan på, parfym eftersom den va ganska billig där. Tallriken ville framförallt jag ha som souvenir. Sen hittade jag även en liten maskott i form av en vodo docka, tyckte den var så himmla söt och kanske kan den bringa mig lite lycka 😊

Fantastisk resa!

Hej igen!
Nu är det ca en vecka sen vi kom hem till Sverige igen och måste få säga att resan varit fantastisk!
Eftersom detta var min första utomlandsresa var ju självklart allt välldigt spännande och jag ville ha full koll på allt.
Måste endå säga att det jag var mest orolig för var att prata engelska en hel vecka. Trotts all ora jag har haft för denna engelska så gick det ju hur bra som helst, jag behövde bara få känna att jag kunde mer än jag trodde.
Men jaja nu ska ni få lite bilder!
Utsikten från våran balkong ^^
 
Jumbo centrum, ett ställe med massa fina saker. Nackdelen var att det var många som hade likadana grejer och alla ville att man skulle köpa hos dem. Vilket gjorde att många var och drog och tjatade på en vilket jag tycker är rätt jobbigt, jag vill som titta i min egen takt och själv bestämma vad jag vill ha.
 
Självklart blev det några drinkar då man hade all inklusiv. Goda var dem!
 
Och havet... Såå vackert att stå där och bara titta ut över vågorna. Och vattnet såg ut att aldrig ta slut.
 
Lite mer bilder från stranden ^^
 
När man inte är beredd på att vågen ska bli så hög 😂😂
 
Och självklart låg jag i solen en hel förmiddag utan solskyddsfaktor.. Ja jag såg ut lite som en kokt kräfta sen 😂 Men jag blev brun! (och jag använde soldkydd eftet det)
 
 Och eftersom Robin fyllde år var han och jag ut och åt ensamna den kvällen. Super mysig resturang och jätte god mat.
 
Ja vi frös iallafall inte ^^ Åhh vad jag saknar värmen 😍
 
Ja det här är bara några bilder från resan. Vi shoppade ganska mycket men jag har tyvärr inte hunnit ta några kort på de enu. Ska försöka fixa det ikväll! Då återkommer jag med flera bilder 😄

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0