Vetenskaplig teori och metod đŸ˜Ș

Ja dÄ har vi börjat pÄ terminens sista kurs. Vetenskaplig teori och metod 2. MÄste vara nÄgot av det trÄkigaste som finns. Men det Àr bara lida igenom de sista 4 veckorna dÄ slipper man det sen.
Haft genomgĂ„ng pĂ„ statistik idag och hjĂ€rnan smĂ€lte typ bort och stĂ€ngde av helt. Jag Ă€r sĂ„ tom i huvudet att jag inte ens kan komma pĂ„ ett av dem konstiga orden vi skulle kunna innebörden av 😂
Idag fick vi ocksĂ„ reslutatet frĂ„n OSCE provet. Och som jag visste redan innan vi for dit sĂ„ var jag ganska sĂ€ker pĂ„ att det skulle gĂ„ bra och om jag skulle misslyckas pĂ„ nĂ„tt var det första stationen som var steril uppdukning. Men kan sĂ€ga att pĂ„ steril uppdukning fick jag 80% rĂ€tt (70% var godkĂ€nt grĂ€nsen) och resten fick jag 100% rĂ€tt pĂ„ sĂ„ jag Ă€r faktiskt riktigt nöjd 😄
 
Kan ju lite snabbt berĂ€tta vad jag gjorde under mina 5 dagars ledighet. Det blev förstĂ„s mycket trĂ€na 😄 Men har faktiskt försökt att bara ta det lungt ocksĂ„, typ ligga i sĂ€ngen och kolla netflix och följt med Robin nĂ€r han jobbat natt. Var pĂ„ typ en hemma fest i fredags vilket var jĂ€tte kul. Alltid kul att va med massa fulla mĂ€nniskor dĂ„ man sjĂ€lv Ă€r i princip nykter ( drack en drink). Och dessutom gillar jag att trĂ€ffa nya mĂ€nniskor. IgĂ„r gjotde vi en spontan roadtrip till PiteĂ„ för att Robin skulle kolla pĂ„ en bil, inte för att det blev nĂ„tt köp men endĂ„ lite omvĂ€xling. SĂ„ ja jag har haft en riktigt bra ledighet mĂ„ste jag sĂ€ga endĂ„.
 
Nu blir det att kolla lite serie och sen fixa med lite böcker  inför den hÀr kursen och sÄdÀr.
Shoppade mig en ny tröja ocksĂ„. Brukar egentligen inte gilla korta tröjor men det var nĂ„tt specillet med den hĂ€r 😊
 
 
 
 Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och Àr 22 Är. Jag bor i SkellefteÄ tillsammans med min sambo och vÄran dotter, samt vÄra tre katter. Jag Àr nyutbildad sjuksköterska men just nu Àr jag mammaledig. HÀr fÄr ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0