Skön helg

Då var det söndag och imorgon väntas skola igen. Som tur har jag lite sovmorgon då jag inte börjar förens 10.30 och slutar typ 12, men då ska jag och två klasskompisar försöka skriva på våran projektplan också så får väl se när man kommer hem imorgon.
 
Igår var en ganska skön lördag måste jag säga. For och tränade lite rygg och biceps. Har varit så jäkla stel i ryggen ett tag nu så lite ryggträning behövdes verkligen. Kan säga att jag har träningsvärk från helvetet idag 😂
Jag och Robin for sen på bio och kollade på Guardians of the galaxy vol.2 , den var faktiskt riktigt bra och måste säga att jag älskar baby groot 😍
 
 Sen blev det att fara till piteå då en kompis hörde av sig och hade tråkigt. Var egentligen planerat att vi skulle fara dit redan på morgon och även dricka för en gång skull men så blev det ju inte. Men men vi for då dit och hade kul endå, lite väl kallt dock.
Nu blir det snart att äta middag, blir grillat idag trotts att det har snöat. Fyfan vill bara ha sommar och värme och framför allt vill jag att det ska bli stadsfesten.
Puss på er! ❤
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0