Powerwalk i kvälls solen

Gud så skönt att det snart är sommarlov (eller ja blir ju jobb). Idag fixade vi färdigt textanalysen och imorgon fixar vi förhoppningsvis klart projektplanen också.
Ja och då var det statistiken kvar och den är ju lite bökig men jag får göra mitt bästa
 
Ja idag har jag som sagt varit i skolan en stund på morgonen och sen for jag en sväng på stan och solbacken. Kollade lite efter nå löparskor då jag blivit sugen på att springa 😊 Hittade också en jättefin jeansjacka jag blev sugen på att köpa.
Ja då jag kom hem blev det att fixa lite framför datorn och efter att Robin farit till jobbet blev det lite statistik plugg och fix med projektplanen.
 
Nu på kvällen blev det att ta en powerwalk i kvälls solen, gick drygt 9-10km. Vilket är typ det längsta jag gått på riktigt länge 😊 Men skönt var det!
 
Nu blir det då sova för min del, imorgon väntas mer plugg och träning 😄
Gonatt och puss på er!❤
Bilder från kvällens PW^^ ☺Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0