Onsdag

Jahapp idag har jag fått svar på både vård B tentan och omtentan i LBM... Vård tentan gick bra 😄 Gud så skönt då slipper man den i sommar iallafall. Men som jag misstänkte så faila jag på EN fråga på LBM tentan igen... Och ska därför göra den en tredje gång i augusti. Nåja det ska väl inte gå bra jämt antar jag.
 
Idag har jag också varit och tränat, blev axlar/bröst/triceps och mage idag. Har bestämt att jag ska börja träna mage 3 ggr i veckan istället för bara en, då just den delen ligger lite efter på mig att säga 😂
 
Efter träningen for jag och fixade id-kort inför sommarjobbet. Fick även schemat och hämtade ut jobb kläder. 
Asså känslan då man står och provar villken storlek man ska ha och konstaterar att man inte får på sig byxor i M längre för översta delen på låret tar emot... Ja jag har ganska stora lår från start också men att man bygger muskler på benen ganska fort gör ju inte saken bättre. Ja och så provar man L istället och då håller man jävlart på att drunkna.. Skulle behöva byxor i typ M och ett halft😂 eller iallafall byxor med lite lite större lår, så skulle det vara perfekt.
 
Nu ska jag försöka läsa på lite om textanalys då vi ska göra det imorgon och jag fattar noll 😂 Och så borde jag ta tag ordentligt i statistik pluggandet, men fyfan är inte kul att plugga på saker som är sååå tråkiga och desutom även det helt obegripligt. Typ hela den här kursen är helt obegriplig... Tur att det snart är över 😪
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0