Omtenta idag

Har varit lite dålig på att skriva på sistone men det är mest för att jag inte gjort så mycket värt att skriva om.
 
Idag hade jag omtenta i läkemedelsberäkning och tror helt ärligt att jag har tabbat mig igen 😣 Men men har ju en gång till att klara den på så. Bara jag klarade sjukdomstentan som jag gjorde för två veckor sen så jag slipper ha den över sommaren.
Efter tentan for jag och Ida och åt lite lunch eftersom det var flera timmar kvar tills jag skulle ha datasalsövningen i statistik, som desutom bara gjorde det rörigt i mitt huvud.
 
Nu är det bara projektplanen, textanalysen och statistiktentan kvar innan allt för den här terminen är färdigt. Såå skönt!! Då väntas det bara sommarjobb istället 😂
 
Och så har jag skaffat ny mobil också, blev en S8. Än så länge är jag nöjd, lite nytt att lära om sig på bara men men. 
 
Fyfan nu blir det titta tv tills jag sommnar, ska till tandläkarn och dra ut en sne visdomstand imorgon villket jag inte är så jätte taggad på 😖
Gonatt ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0