Tivoli i stan!

Ja då var det dags att värma upp karusellåkandet i för stadsfesten. Bengts tivoli är i stan från idag till på söndag.
Ja ni som känner mig vet att jag blir som ett litet barn när det gäller karuseller. Jag verkligen ÄLSKAR karuseller. Dock var det ingen bra ide att först äta och sen ganska direkt fara och åka snurrsnurr karuseller... Ja jag brukar inte må illa men nu gör jag det.. haha och ja jag ska åka mer karuseller imorgon.
 
Nu sitter man i garaget och väntar på att Robin och kompani ska fixa klart hanns bil, sen blir det hem och sova för min del.
 
 
 

Powerwalk i kvälls solen

Gud så skönt att det snart är sommarlov (eller ja blir ju jobb). Idag fixade vi färdigt textanalysen och imorgon fixar vi förhoppningsvis klart projektplanen också.
Ja och då var det statistiken kvar och den är ju lite bökig men jag får göra mitt bästa
 
Ja idag har jag som sagt varit i skolan en stund på morgonen och sen for jag en sväng på stan och solbacken. Kollade lite efter nå löparskor då jag blivit sugen på att springa 😊 Hittade också en jättefin jeansjacka jag blev sugen på att köpa.
Ja då jag kom hem blev det att fixa lite framför datorn och efter att Robin farit till jobbet blev det lite statistik plugg och fix med projektplanen.
 
Nu på kvällen blev det att ta en powerwalk i kvälls solen, gick drygt 9-10km. Vilket är typ det längsta jag gått på riktigt länge 😊 Men skönt var det!
 
Nu blir det då sova för min del, imorgon väntas mer plugg och träning 😄
Gonatt och puss på er!❤
Bilder från kvällens PW^^ ☺

23.28

Äntligen helg! 
Ja asså inte för att mina veckor är direkt jobbiga på något sätt, men jag vet att inatt när Robin kommer hem får jag iallafall rå om honom nån dag. Han jobbar natt och därför sover han hela dagarna sen kliver han upp och far till jobbet igen. Blir som så tomt på nått sätt, även om jag har mitt och oftast håller mig ganska syselsatt.
Som idag, förvisso sov jag helvetes länge. Haha tror klockan var typ 1 när jag väl klev upp. Blev gymmet och en sväng på affären då jag var tvungen att köpa avmaskningsmedel till katterna då någon av dem har fått mask 🤢.  Blev att pyssla på med lite kloklippning då jag endå "bråkade" med dem och det var inte superuppskattat 😂.
Gizmo kände nog att ända sättet att komma undan mig var att tillslut krypa ner i en kartong och lägga sig.
 
Ja och så hade jag tänkt plugga... Det blev inte av. Gjorde mig istället en smoothie och satt mig vid tvn. Ja och nu är jag då för trött så nu blir det snart sova.
 
Blev en riktig proteinsmoothie, blev faktiskt jättegott.
Recept:
Lindhals naturella kvarg 100g
Arla vanlj yoghurt kvarg 200g
En portion av tyngres vaniljdrömmar proteinpulver 35g
Hallon och jordgubbar
 
Tror den skulle passa jättebra till typ frukost då den va riktigt mättande också 👍 Fast funkade till kvällsfika också.
Nu blir det sängen för min del, Gonatt och puss på er❤
 

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0