Torsdag

Ja då var det snart helg. Är "ledig" imorgon så tar ju typ helg redan nu även om helgen innehåller plugg 😊
Fick resultatet på omtentan som jag gjorde för typ 2 veckor sen och jag klarade den 😄 Så skönt, då är jag i fas igen!
Nu är det bara se till att klara dem tentorna som jag står inför nu, vilket är LBM tentan och stora sjukdomstentan ( den sist nämnda är jag inte så taggad på)
Saken är bara att jag bestämt att jag fan ska klara den, för vill inte ha den över sommaren utan då vill jag vara klar! Det är bara plugga som tusan.
 
Imorgon blir det att fara till umeå. Lite miljöombyte kändes skönt + shopping som alltid är kul 😄
Nu bli det att ta lite kvällsfika och sen kanske plugga lite till och så sova efter det.
 
Dagens blogglista: Två saker jag längtar till
Det första måste nog vara att jag längtar tills jag står där i början på januari 2019 och lärarna säger att man är färdig sjuksköterska! För det kommer att ske, det finns inga andra vägar det har jag bestämmt!
Det andra är sommaren 2019 då jag har bestämmt att jag ska åka på examensresa. Har aldrig varit direkt utomlands. Eller ja jag har varit 8 timmar i Tyskland men det är det närmaste utomlands jag varit. Jag vill ju fara till något varmt ställe, där jag får sola och bada i värmen  😄Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0