En helg med shopping

Då var nästan denna helg slut men jag tycker jag har hunnit med en hel del endå.
I fredags var vi till umeå och shoppade lite på avion och ikea. Vilket var kul, väldigt ont i fötterna fick vi dock 😜
Igår körde jag, Robin och Dessan ett gymmpass och efter det följde jag med robin på jobbet. 
Älskar att åka lastbil eller ja iallafall sova i den på vägen hem, det är nästan som att bli vaggad till söms 😊
 
Idag blev det att sova extra länge, skönt då jag typ nu mera brukar vakna kring 9-10 på morgonen. Har egentligen inte gjort så mycket, kollat senaste avsnittet av Grey's anatomy. Nu väntar jag bara på att vi ska fara in till stan och skruva igång Robins bil då den fortfarande inte funkar. Blir kanske att ta ett konditionspass under tiden dem skruvar så har jag gjort nått vettigt idag 😄
 
Till veckan blir det hårdplugg så att jag har allt färdigställt inför stora tentan och sen är det bara plugga, plugga och plugga. Har dessutom LBM tentan på torsdag, hoppas att det går bra bara. Blir att plugga lite extra på det också så att jag verkligen kan det.
Har ju även shoppat lite på stan igår så här är allt^^ Eller ja så mycket blev det ju inte direkt 😜
* Två stycken svarta bandanas från glitter * Lite olika trosor från gina tricot * Och så blev det ett par efterlängtade Freddy Wr.up jeans från athletic store
 
Här finns länkarna för att hitta sakerna:
http://athleticstore.se/produkt/wrup-denim-ljusbla/ ,https://www.glitter.se/bandana http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/underklader/trosor/hipstertrosor/ccollection-cunderwear-csubhipster-csubhipsterbriefs-p1.htmlNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0