Det är okej att se sina gränser

Asså jag brukar inte vara personen som ger upp i första taget men på riktigt.. Det här med att deffa funkar inte för mig.
Jag mår illa mellan målen och värre blir det när jag äter, har ont i huvudet och vill typ gråta om nått inte går som jag vill. Ska det vara så jobbigt? Det ska det säkert men för mig är det inte värt det!
Blä nu har jag iallafall provat och det är inte min grej. 
Då är jag hellre pigg, glad och tycker att träningen är kul, fast jag är lite fluffig och musklerna inte syns jättemycket.😂
Eloge till dem som orkar, jag gör det inte!
 
Men det blir nog att fortsätta med vissa saker iallafall. Och proteinpulver kan slänga sig i väggen för det är såå äckligt!! Blir nog att träna fler gånger i veckan och kanske även köra mer cardio än jag gjort tidigare.
 
Nu blir det att plugga LBM beräkning sen äta min kvarg och efter det krypa ner i sängen och se tv. Imorgon väntar en dag i skolan med föreläsningar och semenarium.
 
Dagens blogglista: Min favorit tv- serie
 Måste nog säga att favorit serien är Grey's anatomy.
Det är en sjukhusserie men det är även så mycket annat. Det är allt från glädje, sorg, kärlek och hat.
Love it!!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0