22.06

Hello!
Dagens blogglista! Mina favoritsaker.
Jag måste nog säga att mina favoritsaker är:
1. Mitt gymkort och att jag får gymma. För jag mår så fruktansvärt mycket bättre när jag får träna, gör jag ett uppehåll på mer än 3-4 dagar känner jag direkt hur jag blir grinig och mitt psyke dimper i botten och jag blir ledsen och sur för ingenting. Min träning är liksom min medicin mot min ångest och mitt psykiska mående.
2. Min mobil. Jag har liksom väldigt mycket bra grejer i min mobil som jag gärna inte vill vara utan, exempelvis min kalender som jag vill kunna anteckna i om det är något. Det är också min klocka då jag inte gillar att ha armbandsklocka. Och sist men inte minst jag vill kunna få tag i folk, typ om bilen inte startar eller så 😜
Jag har säkert fler saker men dessa är dem två första jag kommer på så det får räcka.
 
Vad har jag då gjort idag? Vi har suttit i basgruppen på skolan och fixat med seminariumet nästa vecka + ett av case arbetarna som vi skulle göra också. Vi var klara kring 14 och då for jag faktiskt hem och sov en stund. Nu på kvällen har jag gått igenom läkemedelsberäkningen som vi har om typ exakt 2 veckor. Inte då svårt men det behöver repeteras och vissa moment var nya så dem måste man ju lära sig.
 
Har också fixat klart med mitt deff schema. Har tänkt att börja deffa från och med nästa vecka hade jag tänkt. Har ju typ ingen koll på det där med kosten egentligen men som tur fick jag hjälp av en klasskompis, vilket jag är jätte tacksam för 😄❤  Så nu har jag fixat lite fram och tillbaka med det så att det passar just mig men behövde en bra mall att utgå ifrån först så.
 Ja så här ser det då tillslut ut. Lite rörigt jag vet 😂 
Så ja får väl se hur detta kommer gå, med lite diciplin och jävlar enamma så ska det nog inte vara några problem. Det jobbiga blir nog att äta så många gånger om dagen, trotts att det är lite men jag lär mig nog.
Har haft livsmedelsverkets kaloritabell som stöd då det var den jag förstod mig på bäst. Allt är nog inte exakt på kalorien heller men det är ett ungefär och jag tror det kan bli bra.
 
Nu är ju klocka typ 22 och jag börjar bli trött så ska väl krypa ner i sängen och se film och sova tror jag. 
Gonatt! ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0