Dumma tenta..

Idag började dagen med LBM tenta.. Kort och gått det gick inte, så det är bara ladda om till omtenta i maj.
Räkna kan jag! Det gick jätte bra MEN.. Jag läste för slarvigt och det slutade med att jag tog fel fakta ur en fass- text och ja då blir ju svaret fel. Men räknade rätt är jag ganska säker på att jag gjorde.
Gör om gör rätt!!
 
Imorgon väntas tenta plugg, gym och eventuellt städning av bokhyllor och bilen. Robin jobbar endå hela dagen så jag borde kunde hinna en hel del om jag inte sover allt för länge.
 
Nu blir det att tvätta färdigt och sen gå och lägga sig tror jag. Är jätte trött trotts att jag sovit typ 1 timme då jag kom hem. 
Jaja gonatt på er!❤
 

En helg med shopping

Då var nästan denna helg slut men jag tycker jag har hunnit med en hel del endå.
I fredags var vi till umeå och shoppade lite på avion och ikea. Vilket var kul, väldigt ont i fötterna fick vi dock 😜
Igår körde jag, Robin och Dessan ett gymmpass och efter det följde jag med robin på jobbet. 
Älskar att åka lastbil eller ja iallafall sova i den på vägen hem, det är nästan som att bli vaggad till söms 😊
 
Idag blev det att sova extra länge, skönt då jag typ nu mera brukar vakna kring 9-10 på morgonen. Har egentligen inte gjort så mycket, kollat senaste avsnittet av Grey's anatomy. Nu väntar jag bara på att vi ska fara in till stan och skruva igång Robins bil då den fortfarande inte funkar. Blir kanske att ta ett konditionspass under tiden dem skruvar så har jag gjort nått vettigt idag 😄
 
Till veckan blir det hårdplugg så att jag har allt färdigställt inför stora tentan och sen är det bara plugga, plugga och plugga. Har dessutom LBM tentan på torsdag, hoppas att det går bra bara. Blir att plugga lite extra på det också så att jag verkligen kan det.
Har ju även shoppat lite på stan igår så här är allt^^ Eller ja så mycket blev det ju inte direkt 😜
* Två stycken svarta bandanas från glitter * Lite olika trosor från gina tricot * Och så blev det ett par efterlängtade Freddy Wr.up jeans från athletic store
 
Här finns länkarna för att hitta sakerna:
http://athleticstore.se/produkt/wrup-denim-ljusbla/ ,https://www.glitter.se/bandana http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/underklader/trosor/hipstertrosor/ccollection-cunderwear-csubhipster-csubhipsterbriefs-p1.html

Torsdag

Ja då var det snart helg. Är "ledig" imorgon så tar ju typ helg redan nu även om helgen innehåller plugg 😊
Fick resultatet på omtentan som jag gjorde för typ 2 veckor sen och jag klarade den 😄 Så skönt, då är jag i fas igen!
Nu är det bara se till att klara dem tentorna som jag står inför nu, vilket är LBM tentan och stora sjukdomstentan ( den sist nämnda är jag inte så taggad på)
Saken är bara att jag bestämt att jag fan ska klara den, för vill inte ha den över sommaren utan då vill jag vara klar! Det är bara plugga som tusan.
 
Imorgon blir det att fara till umeå. Lite miljöombyte kändes skönt + shopping som alltid är kul 😄
Nu bli det att ta lite kvällsfika och sen kanske plugga lite till och så sova efter det.
 
Dagens blogglista: Två saker jag längtar till
Det första måste nog vara att jag längtar tills jag står där i början på januari 2019 och lärarna säger att man är färdig sjuksköterska! För det kommer att ske, det finns inga andra vägar det har jag bestämmt!
Det andra är sommaren 2019 då jag har bestämmt att jag ska åka på examensresa. Har aldrig varit direkt utomlands. Eller ja jag har varit 8 timmar i Tyskland men det är det närmaste utomlands jag varit. Jag vill ju fara till något varmt ställe, där jag får sola och bada i värmen  😄

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0