Tisdag

Tänkte skriva redan igår men va så jävla trött efter första dagen på sommarjobbet. 
Har ju som sagt börjat jobba på hemvården i kåge, vilket känns roligt. Just nu har jag inskolning och kommer ha det dem första två veckorna, är ju liksom i princip helt ny med att jobba inom kommunen då jag bara jobbat inom landstinget förr.
Tror jag kommer att få lära mig en hel del nyttiga saker och jag kommer ju också få öva mig på sköterske saker som bedömningar och typ olika moment som jag ska kunna så att säga.
 
Idag har jag varit ledig så blev att sova länge och sen fara och träna. Kommer nog bli lite svårare att hålla igång träningen då jag jobbar till typ halv 5 och då vill hinna komma hem äta och varva ner lite innan jag måste sova. Men ska försöka att träna så mycket jag hinner och orkar.
 
Kände just att jag egentligen inte hade så mycket att skriva om idag 😂 Men då har ni iallafall fått en liten upodatering om vad jag har för mig.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0