Full rulle!

Ja nu har jag inte skrivit på ett tag men det känns som att jag alltid har hållt på med annat och helt glömt bort bloggen, eller så har jag bara varit såå slut i huvudet att jag inte orkat skriva.
 
Jaja jobbar ju som sagt hela veckorna och har väl nu börjat komma in i det ordentligt. (Skönt att inte känna sig helt bakom flötet hela tiden 😂) Problemet med att jobba melan 07.30 och 16.30 är att jag är super seg på eftermiddagen vilket hittils har lett till att jag skitit i träningen typ dem senaste 2 veckorna. Men idag SKA jag träna om jag så ska krypa till gymmet 😂
Sitter just nu på jobbet och har det ganska lungt så får väl se vad man ska hitta på fram till 16.30.
 
Ska försöka bli mer ordentlig med bloggandet igen, så att ni har nått att läsa framöver 😊
Puss på er så länge! ❤
 

Såå trött...

Halojsan! 
Nu har vi äntligen börjat få lite ordning i lägenheten men fyfan så trött jag har blivit efter ca 5 dagars intensivt flyttande och fixande och så har man ju också jobbat hela dagarna först. 
Jaja nu är det bara att köpa in lite grejer så kommer det bli perfekt 👌
Idag har jag varit på utbildning hela dagen, bara hoppas man kommer ihåg nått sen också 😂 När jag kom hem blev det att kolla nått avsnitt på Chicago fire och sen sätta upp lite drömfångare och fixa ordning lite i köksskåpen. Men nu börjar jag känna att jag är riktigt slut i kroppen så blir en tidig kväll i kväll.
Imorgon väntas jobb och sen måste jag försöka träna när jag kommer hem, har nämligen varit lite slarvig med det nu under de senaste dagarna när vi flyttat.
 
Sov gott hörni, det ska iallafall jag göra! ❤ 
 
Haha första morgonen i lägenheten då vi inte hade nått bord eller stolar och soffan va inte fixad, då blev det att äta frukost på golvet på ballkongen ^^ 😂

Flytta hemmifrån!

Ja som rubriken säger ska jag och Robin flytta till en egen lägenhet. Vi skrev kontrakt igår och fick nycklarna idag så i helgen börjar flytten.
Så klart är jag helnöjd då vi nu mer kommer bo i stan och sådär men man blir endå lite nervös. Jag visar det nog mer än Robin, men är ganska säker på att han också är nervös och lite pirrig sådär.
Vi har ju bott ihop ganska länge men det är ju nu vi ska flytta ihop bara han och jag.
 
Så nu packar jag och funderar över hur jag ska styra upp saker och ting. Vad har jag egentligen? Vad behöver vi? Vad ska packas först? osv.. 
Jag har ett sjukt kontrollbehov och vill ha ordning och reda, ha koll och inte tappa kontrollen.
 
Och saker som börjar snurra i huvudet, som egentligen inte är någon panik men jag vill ligga typ 1000 steg fram i planeringen och vill nog egentligen veta vad jag gör och vad som kommer hända 2050. Men typ tankar som, vi ska julpynta själva i år?? What!! Vi har inte julpyntat en hel lägenhet själva förr. Vi har ingen gran!! (Jag ska ha en gran!) 
Ja men ni förstår vad jag menar va?
 
Det blir nog bra men jag bllir ju nojjig i huvudet av stora förändringar, haha jag har säkert någon diagnos egentligen 😂
Nä tur man är ledig imorgon och får fixa tillsammans med Robin, om han nu ens känner för att packa 😂 Tur vi får var sin nyckel så jag kan dona på lite själv om jag nu vill de 😊
 Nä nu blir det att fortsätta packa på faktiskt.
Puss 💞
 
 
 
Ja och så blev det kattungar igår kväll också ^^
Super söta😍
 
 

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0