Onsdag

Ligger i sängen och kollar Family guy och hoppas det kan göra mig lite tröttare, jobbar ju imorgon så kan ju vara bra att få sova snart.
Jaja men i väntan på att komma ner ivarv kan jag lika gärna skriva lite.
Har ju jobbat idag som vanligt, men har faktiskt fått göra nått nytt 😄 Fick ge intramuskulär injektion hos en patient och då jag bara tränat det rent teoretiskt förut så va det lite spännande. Är som så kul att jag får både jobba och vara student nu i sommar, tror det kommer underlätta en hel del när jag kommer på praktiken sen när jag börjar skolan igen.
Haha och bara så här onödig fakta... Jag har ju inte druckit Nocco eller Celsius nu när jag haft magsårskänningar, men idag drack jag både en Nocco och en Celsius och kan ju säga att koffeinruset bara for genom kroppen 😂😂 Men men magen verkar då klara det så det är ju helt klart bättre med det nu.
 
Pallrade mig till gymmet idag också! Blir så frustrerad när jag inte orkar samma vikter som jag gjorde innan min uppehåll. Det känns verkligen att musklerna måste utsättas för belastning regelbundet för att hållas starka. Men det är ju bara fortsätta så blir det nog bra igen 😊
 
 
Ser det inte superhärligt ut??^^ Blir nog mest troligen en utomlandsresa i november för min och Robins del. Första gången för oss båda som vi far utomlands i så fall så det blir nog jätte mysigt. Gran canaria i en vecka, det tycker jag att vi kan unna oss då vi jobbat hela sommaren. Men vi får väl se, det är inte skrivet i sten än. Får berätta lite närmare om vi bestämmer oss för att fara.
 
Nä usch klockan är snart 11, dags att sova. 
Trotts mitt koffeinrus 😂😂Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0