Förkylningen fortsätter...

Ja jag som hoppats på att bli frisk snabbt har fått ge med mig och inse att det nog kommer ta ett par dagar till innan jag är på topp igen.
 
Jag började ju med att bli superslö i fredags, fortsatte lördagen med feber och ont i halsen. Söndagen hade jag iallafall ingen feber men hade knappt nån röst och var fortfarande ordentligt slö. Ja och nu har jag jobbat två dagar, har knappt någon röst (dock inte speciellt ont längre) och världens hosta. Kan typ inte säga en hel mening innan jag hostar som en tok, tycker så synd om mina patienter som ska lyssna på mig när jag låter som en hes kråka och hostar om vart annat.
 
Jaja men med lite halstabletter och hostmedicin så ska det nog bli bättre. Och sömn så klart, massa massa sömn. Har nog helt ärligt ett sömnbehov som ett spädbarn 😂 Gick ju och la mig vid halv 8 igår kväll och sov hela natten, va dock i princip lika trött när jag vaknade men ja.
 
Ja nu blir det tv en stund till innan jag ska gå och lägga mig och titta serier tills jag somnar.
 
Här har vi några av mina trogna kompanjoner just nu ^^ 😂😂Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0