En awesome helg!

Halloj!
Ja då var helgen slut och imorgon väntas jobb igen. Helgerna går så sjukt fort, men tror framförallt att det beror på att vi hela tiden har saker att göra.
I helgen har det ju varit stadsfesten så har ju i princip spenderat hela lördagen på stan. Blev att äta gott både på stan och hos en kompis och så blev det lite shopping också 😄
Åkte faktist inte så mycket karusseler som jag trodde, blev bara två stycken och det är riktigt ovanligt för att vara jag 😂
Och så har vi äntligen fyllt upp kyl, frys och skafferi ordentligt så nu börjar det kännas riktigt bra. Har till och med bakat dummlekakor nu ikväll 👌
 
Vi har också fixat en tv till tv-rummet nu ikväll, fick låna av en kompis tills vi har råd att skaffa en ny (eftersom Robin har bestämt att det ska vara minst en 50 tum).
 
Ja och hur går min träning?? 1 gång har jag lyckats ta mig till gymmet.. jaja bättre än inget. Fick ju sån sjuk träningsvärk efter benpasset att jag typ inte kunde gå som en vettig människa på 2 -3 dagar. Men imorgon är det en ny vecka, då är det bara sätta som mål att jag ska träna MINST 2 gånger (men helst 3).
 
 
Lite bilder från i helgen ^^ Fick ju en superrosa klänning av Robin och så köpte jag en svart klänning själv också.
Såg Samir och Viktor live på stan villket också va trevligt. 
Och så åt vi fylld fläskfille inlindad i bacon med potatisgratäng till middag. Och sist men inte minst så bakade jag dummlekakor. Mums!! 😄Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0