Tillbaka till jobb och gym!!

Hallojsan!
Äntligen kan jag säga att jag är så gott som frisk! Lite hostig fortfarande men det är under kontroll iallafall. Fick sjukanmäla mig både torsdag och fredag då jag knappt hade någon röst och jag bara hostade och hostade.
Men idag har jag varit på jobbet igen och det känns bra, har ju bara 4 veckor kvar på schemat nu så det är bara tagga till!! Efter jobbet blev det hem och sova en liten stund medans Robin gjorde middag. Sen var jag bara tvungen att gå till gymmet och träna lite lätt, mest för att se om lungorna skulle acceptera det.. Och det gjorde dem (typ) 😄
 
När jag i helgen blev less på att ligga hemma och kramas med mina baciller så tog jag och Robin en sväng på stan. Blev ett par löparskor ( som jag provat idag när jag gick till och från gymmet), lite trosor och strumpor och en skjorta från gina tricot. 
Blev också en varm choklad från Espresso house.
 
 
När jag promenerade till gymmet så tappade jag självklart mobilen i backen (den sprack som tur inte), så när jag kom hem beställde jag genast denna ^^ från sportamore.se. Är inte första gången jag tappar den så snart tar väl min tur slut och skärmen spricker, så jag tar det säkra före det osäkra 😊
 
Nu blir det att gå och lägga sig då mer jobb väntar imorgon. Puss på er! ❤
 

Förkylningen fortsätter...

Ja jag som hoppats på att bli frisk snabbt har fått ge med mig och inse att det nog kommer ta ett par dagar till innan jag är på topp igen.
 
Jag började ju med att bli superslö i fredags, fortsatte lördagen med feber och ont i halsen. Söndagen hade jag iallafall ingen feber men hade knappt nån röst och var fortfarande ordentligt slö. Ja och nu har jag jobbat två dagar, har knappt någon röst (dock inte speciellt ont längre) och världens hosta. Kan typ inte säga en hel mening innan jag hostar som en tok, tycker så synd om mina patienter som ska lyssna på mig när jag låter som en hes kråka och hostar om vart annat.
 
Jaja men med lite halstabletter och hostmedicin så ska det nog bli bättre. Och sömn så klart, massa massa sömn. Har nog helt ärligt ett sömnbehov som ett spädbarn 😂 Gick ju och la mig vid halv 8 igår kväll och sov hela natten, va dock i princip lika trött när jag vaknade men ja.
 
Ja nu blir det tv en stund till innan jag ska gå och lägga mig och titta serier tills jag somnar.
 
Här har vi några av mina trogna kompanjoner just nu ^^ 😂😂

Men neeej inte förkylning...

Ja då var det äntligen fredag då...
Men tro på fan att jag blivit förkyld... Har jobbat men en som varit förkyld och då mest troligt blivit smittad.
Jag som inte varit förkyld sen i oktober förra året!! Åhh och jag som ville träna idag (ja jag har lite abstinens skulle man kunna säga), men får nog nöjja mig med en promenad ikväll.
Nä så den här helgen får börja med halstabletter, alevedon och vila. 
Får se om det kanske vill ge med sig fort så jag kan träna iallafall lite lätt i slutet på helgen.
 

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0