Termin 3!

Från och med idag så är man alltså en SSK-student termin 3. Kan inte fatta att jag till sommaren gått klart hälften av utbildningen 😄
Idag hade vi upprop och genomgång av kursen + föreläsning. Egentligen var det 2 men jag orkade bara med en sen for jag och tränade istället 😂
 
Har ju bytt lite i mitt upplägg kring träningen. Har tidigare gjort 5 set med 5 repetitioner i varje och har nu bytt till att göra 3 set med 10 repetitioner i varje. Kan säga att det var det värsta jag gjort... Satan så jobbigt det var😪 Det låter inte så farligt men kan säga att är man van att bara göra max 5 repetitioner åt gången så är 10 sjukt mycket jobbigare. 
Jaja det är bara fortsätta så blir det nog bra.
 
Nu ligger jag i sängen och är inte långt från att somna.. Är typ sjukt trött. Men ska väl se film med Robin och sen blir det nog att sova. 
Taggar KTC imorgon, då ska vi lära oss att sätta urin kateter.
Puss på er!❤
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0