Jobbnatt

Halloj!
Antar att många av er ligger och sover just nu, men det för inte jag för jag jobbar natt. Är på medicin 7 vilket börjar vara ett tag sen. 
Just nu är det ganska lugnt vilket det brukar vara den här tiden men det är också nu man är som tröttast, eller ja iallafall jag 😛
Slutar alltså om ca 4 timmar och det känns såå skönt att få fara hem och sova. Ska dock jobba natten mot söndag också.
På söndag när jag väl vaknat blir det att plugga. Har svårt att plugga när jag jobbar natt för koncentrationsförmågan är inte riktigt på topp den här tiden på dygnet.
Nä har inte så mycket mer att skriva nu och dessutom är jag riktigt jävla trött så är nästan jobbigt att skriva också, men måste ju syselsätta mig med något så 😊
Har smakat två nya grejer. 
Den nya maraboun och en ny fanta som jag och robin hittade på maxi igår.
Chokladen var helt okej det smakar typ mest mjölkchoklad med små bitar av fudge men man känner typ ingen havssalt smak.
Fantan var ju ganska speciell 😂😂 Det står att den ska smaka vanlig fanta med en skvätt av cola. Kan ärligt säga att den smakar som dem blandat halva flaskan med fanta original och halva med Coca cola 😂 Gick att dricka men jätte gott var det kanske inte.
Nä nu ska jag titta tv. Puss på er så länge!❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0