1 januari 2017

Hello!
Hoppas inte alla har vaknat med bakfylla idag 😂
Själv drack jag bara några cider så jag mår alldeles utmärk, lite trött och seg eftersom vi kom hem vid typ halv 5 men annars är det bra.
Hade en awesome nyårsaftonen trotts vissa omständigheter. Fick vara med mina vänner och min pojkvän som dem senaste 3 nyåren så det är också toppen. 
Hur har mitt 2016 då varit??
Jo men man ska väl inte klaga egentligen. Jag började ju plugga i januari så jag har ju klarat av ett helt år av sjuksköterskeutbildningen och har nu bara 2 år kvar. Det är mycket plugg och det en jävla massa tid men jag tycker det är roligt trots att jag ibland bara vill ge upp och bränna böckerna. Men jag har klarat det!!
Jag har också börjat träna seriöst, vilket också känns skönt trotts att jag gärna är en sån som vill se skillnad helst på en gång. Men jag känner ju att jag blir starkare iallafall så jag gör ju framsteg.
Sen har jag väl mått ganska bra rent psykiskt, men det kan helt klart bli bättre det fortfarande svänger ganska mycket beroende på hur mycket jag har och göra och hur saker funkar runt i kring mig och självklart hur stressnivån är. Men jag har som sagt klarat det och det kan bara bli bättre!
Sen har vi nyårslöften också.. Jag har ett! Det är att innan detta året är slut ska jag fan i mig kunna göra chin up/pull up.
Nä nu ska jag plugga resten av kvällen då jag nu har ganska exakt 12 dagar på mig att kunna en jävla massa sjukdomar... 😪😪 Wish me luck! 👊
Var så härligt att stå uppe på vitberget och se ut över skellefteå när det smälldes raketer. Vi smällde även själv en hel del raketer. Tycker verkligen att det är såå mysigt. 🎆😄Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0