1 januari 2017

Hello!
Hoppas inte alla har vaknat med bakfylla idag 😂
SjÀlv drack jag bara nÄgra cider sÄ jag mÄr alldeles utmÀrk, lite trött och seg eftersom vi kom hem vid typ halv 5 men annars Àr det bra.
Hade en awesome nyÄrsaftonen trotts vissa omstÀndigheter. Fick vara med mina vÀnner och min pojkvÀn som dem senaste 3 nyÄren sÄ det Àr ocksÄ toppen. 
Hur har mitt 2016 dÄ varit??
Jo men man ska vÀl inte klaga egentligen. Jag började ju plugga i januari sÄ jag har ju klarat av ett helt Är av sjuksköterskeutbildningen och har nu bara 2 Är kvar. Det Àr mycket plugg och det en jÀvla massa tid men jag tycker det Àr roligt trots att jag ibland bara vill ge upp och brÀnna böckerna. Men jag har klarat det!!
Jag har ocksÄ börjat trÀna seriöst, vilket ocksÄ kÀnns skönt trotts att jag gÀrna Àr en sÄn som vill se skillnad helst pÄ en gÄng. Men jag kÀnner ju att jag blir starkare iallafall sÄ jag gör ju framsteg.
Sen har jag vÀl mÄtt ganska bra rent psykiskt, men det kan helt klart bli bÀttre det fortfarande svÀnger ganska mycket beroende pÄ hur mycket jag har och göra och hur saker funkar runt i kring mig och sjÀlvklart hur stressnivÄn Àr. Men jag har som sagt klarat det och det kan bara bli bÀttre!
Sen har vi nyÄrslöften ocksÄ.. Jag har ett! Det Àr att innan detta Äret Àr slut ska jag fan i mig kunna göra chin up/pull up.
NĂ€ nu ska jag plugga resten av kvĂ€llen dĂ„ jag nu har ganska exakt 12 dagar pĂ„ mig att kunna en jĂ€vla massa sjukdomar... đŸ˜ȘđŸ˜Ș Wish me luck! 👊
Var sĂ„ hĂ€rligt att stĂ„ uppe pĂ„ vitberget och se ut över skellefteĂ„ nĂ€r det smĂ€lldes raketer. Vi smĂ€llde Ă€ven sjĂ€lv en hel del raketer. Tycker verkligen att det Ă€r sĂ„Ă„ mysigt. 🎆😄Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn Àr Laila, jag Àr 20Är och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i SkellefteÄ tillsammans med min sambo och mina tvÄ Àlskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg gÄr, min vardag nÀr jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0