Tentan gjord!

Så då har man kommit hem och tentan är gjord. Den va ganska lätt endå, eller ja det kändes då så iallafall.
Blir typ sur om jag inte klarat den för det kändes som att jag åtminstone klarar godkänt och mer än så behövs ju inte 😄 Men men får se om ca 3 veckor.
 
Nu blir det att äta frukost/lunch, hade svårt att äta imorse så blit lite lättare att äta nu tror jag 😊 Sen blir det att kolla de senaste avsnittet av greys anatomy och efter det fara in och gymma 😍😄
Ikväll ska jag och robin på bio och kolla på fifty shades darker, tyckte första filmen var helt okej så vill gärna se den andra också. Och robin får bara hänga med för jag vill ju inte fara själv 😂
Resten av helgen blir antingen att slappa och inte göra nånting eller så blir det att påbörja pluggandet inför nästa tenta, vilket jag egentligen inte var super taggad på men vi ser ju.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0