Tenta imorgon..

 Hallo!
Ja då var det torsdag kväll och imorgon väntar kursens första av tre tentor. Har tenta på smärta och ett par stycken buksjukdomar ex. ulcus kolit, levercirros, blindtarmsinflammation m.m..
Känner mig väl hyfsat lungn endå, har ju pluggat och sådär men man vet ju aldrig vad som kommer exakt så det är bara vänta och se.
Känner att jag bara vill att tentan ska vara klar så jag får träna och släppa lite på tenta ångesten.
På måndag väntar praktik igen. Känns som att det bara var nån vecka sen vi var på praktik 😂 Jaja det ska bli kul att få vara på kirurgen och helt enkelt se nått annat än infektioner och demens som jag är van vid.
Kommer ju som sagt att bli spännande när jag är ensam och inte ska jobba sida vid sida med en klasskompis, vilket jag gjorde sist. Nu måste jag helt enkelt lita på att jag kan och måste våga ta för mig ordentligt.
Det ska nog gå bra! 😄
Finns dock en nackdel och det är att jag känner att en förkylning är påväg... Är slemmig och har ont i halsen 😪 Bara kurera sig så man intr blir sjuk ordentligt för det har jag inte tid med.
 
Nä nu blir det sova, även om tenta ångesten gör sig påmind och jag egentligen bara vill göra allt möjligt annat för att slippa tänka på det..
Gonatt skriver och berättar om hur det gick på tentan imorgon ❤
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0