Onsdag

Halloj!
Jag är lite dålig på att uppdatera men det är bara för att jag har mycket att göra och inte riktigt orken att blogga.
 
Har ju fortfarande praktik och trivs fortfarande jättebra 😊 Har egna parienter som jag sköter så gott som själv, vilket är kul.
Måste bara berätta om en sak som hände på praktiken idag.. Jag skulle sätta en PVK, patienten hade jätte bra kärl så själva stickandet var inte det svåra. Så ja jag stack och förde in slangen samtidigt som jag backade ledaren.. Allt frid och fröjd än så länge... Men eftersom patienten skulle ner på operation så ska det vara en ganska grov PVK. Ja och nu kommer det... det blir ganska bra blodflöde i en grön PVK så jag lyckades inte trycka på kärlet och glömde dessutom släppa på stasen 😂😂 Så ja det blev typ blodbad.. Och den stackars anhöriga va blodrädd och höll ju typ på att svimma av allt blod. Kan säga att jag aldrig känt mig såå värdelös på en praktik som då, skämdes som bara den gjorde jag också 😶 Det positiva är ju iallafall att den kom dit den skulle och den funkade 😄😄
Så ja jag är inte alltid så duktig men jag ska ju lära mig på nått sätt så. Och det var ju ingen katastrof men blodigt blev det.
Efter praktiken blev det att gymma 💪
Nu ligger jag i sängen och ska typ snart sova. Ska upp halv 6 imorgon. Blöö och så har jag tandläkarn imorgon också.. fyfan hatar tandläkaren 😭
Gonatt på er ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0