Måndag

Hellow!
Idag har man varit på KTC, lärde oss att sätta sond idag och jag fick till och med prova på en klasskompis som var galen nog att gå med på det 😂 Gick faktiskt ganska bra till jag kom halvägs ner i halsen på honom och han kände av kräkreflexerna och drog upp hela sonden.
Jaja sen hade vi inte tid att försöka göra det igen, men har iallafall fått ner en sond typ halvägs så lite duktig känner jag mig iallafall.
Har även varit och gymmat mes Robin, Dessan och thomas idag. Eller ja jag var där en halvtimme tidigare än dem så hann göra ganska mycket först och sen hjälpte jag även dem lite grann.
Fick också mitt schema inför VFU idag och är faktiskt riktigt nöjd. Ska vara på kirurgen 8 så ska bli väldigt intressant då jag bara suttit vak på kirurgen tidigare. Det som är super är att det bara är en vecko avdelning så slipper jobba helg 😄 Det är också ett annat upplägg nu, förra praktiken så var vi två och två varje dag och nu är jag själv. Vilket jag också ser fram emot faktiskt.
 
Imorgon är det semenarium och det ska väl förhoppningsvis gå bra, brukar inte vara så svårt bara man är aktiv och pratar. Blir nog att plugga då jag kommer hem sen så jag har hela veckan att nöta in allt inför tentan nästa fredag.
Ligger då i sängen nu, redo att sova. Man blir ju så trött av att hålla igång nån timme på gymmet 😊 
Gonatt ❤
 Bjuder på en bild på två av mina älsklingar ❤
Robin och Kissie 😍Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0