Helgens bestyr

Hallo!
ja då var det måndag då.
Helgen har varit super bra, jag har både pluggat, varit i jokkmokk på marknad och haft spelkväll med Robin.
 
Jag har då gjort färdigt inför tentan på fredag då nu är det bara nöta i sinne. I lördags var jag, robin, sime och bläm i jokkmokk på marknad. Super awesome! älskar att vara på marknad, dock sjukt mycket folk men det vänjer man sig med. Blev att köpa lite torkat renkött då det var länge sen jag åt det. Det var supergott!!
Igår satt jag och robin och spelade wii u typ hela dagen. Satt och spelade super mario 3d world. Vi klarde ganska många världar men då vi kom till sista banan hade vi spelat så länge att ingenting gick.. villket slutade med att jag blev arg och stängde av wii:et och robin bara skrattade åt mig 😂
 
Ja idag har vi inte gjort så mycket, jag har pluggat en del och robin har suttit vid datorn. Efter det blev de att fara och gymma med thomas och dessan. Går bara bättre och bättre villket är riktigt kul.
Just nu ligger jag och kollar på paradise hotell, haha förnedrings tv på hög nivå men det är endå såå roande 😂 Skulle aldrig någonsin vilja vara med i det men de är ganska kul att se andra göra bort sig.
Bild från jokkmokk^^
Som sagt var det en hel del folk men det är så roligt med marknad.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0