Snart klart..

Men fy va länge sen det var jag bloggade 😂
Har haft fullt upp med praktik och har då inte orkat eller gjort något mer spännande än att vara på praktiken, fara hem, äta och sova. Ja typ så har mina senaste 4 veckor sett ut.
Men nu så är det två dagar kvar!! Sen är det slut på praktik och nästa gång vi ska ut är i termin 6. Shit och då ska jag typ vara färdig och allt! 😮
På fredag ska vi i klassen till umeå och ha någon praktisk övning med läkarstudenterna. Blir nog bra tror jag men är inte jättetaggad på att vara där hela dagen dock.
 
Sen är det bara ta tag i tenta plugget!! Så man klarar den här tentan och därmed är redo för termin 5!! 
Jaja, just nu ligger jag då bara hemma och slöar. Sovit ungefär 3,5 timme natten till idag och sen haft praktik hela dagen så är helt slut! Blir nog en tidig kväll för min del, så får jag sova länge eftersom jag börjar 2 imorgon.
 
Nu ska ni få lite bilder från de veckor som gått ⬇️⬇️
Förra helgen var vi på Pinchos för första gången, var supermysigt och deras godisdrinkar va JÄTTEGODA!!
Ja sen var det lite selfies 😂 Bland annat en bild från när jag var med på operation, super snyggt eller?? 😂 
Sen är det två bilder på träningskläder som jag fick i födelsedagspresent av min fantastiska pojkvän som visste att det ver exakt sånna jag hade velat ha länge. 😄
 
Så nu har ni fått lite uppdatering iallafall 😄 Puss på er så länge!! ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0