Umeå tripp idag

Då var julen över och snart väntar nyårsafton.
Dagarna efter jul har vi mest tagit det lungt, har börjat plugga inför tentan och så.
Idag blev det en tripp till umeå då vi kände för att shoppa lite 😂
Blev en ny gymväska då min har blivit för liten, men även lite smågrejer från ikea.
Provade också den nya jubileum noccon, kan säga att det inte riktigt var min smak. Jag kan inte riktigt förklara vad den smakar men Robin tyckte den smakade köpta citronmuffins 😂
Jaja jag tror jag håller mig till nocco caribbean, nocco cassis och celsius faktiskt 😄 Men alltid kul att prova när det kommer nya smaker.
 
Nu blir det att fortsätta kolla på twilight som jag hittade när jag sappade runt på tvn. Sen sova så man orkar plugga och träna imorgon.
 
Gick från den grå/rosa till den svart/blåa, så nu är den lagom stor igen 😄👌
 
Såhär ser den nya jubileum noccon ut ^^ Måste säga att burken är supersnygg men som sagt innehållet skippar iallafall jag 😂

Så var det jul igen!

Då var det jul igen.
Hoppas att alla får en supermysig jul med nära och kära. Med god mat, kalle anka och julklappar.
 
 

Snart klart..

Men fy va länge sen det var jag bloggade 😂
Har haft fullt upp med praktik och har då inte orkat eller gjort något mer spännande än att vara på praktiken, fara hem, äta och sova. Ja typ så har mina senaste 4 veckor sett ut.
Men nu så är det två dagar kvar!! Sen är det slut på praktik och nästa gång vi ska ut är i termin 6. Shit och då ska jag typ vara färdig och allt! 😮
På fredag ska vi i klassen till umeå och ha någon praktisk övning med läkarstudenterna. Blir nog bra tror jag men är inte jättetaggad på att vara där hela dagen dock.
 
Sen är det bara ta tag i tenta plugget!! Så man klarar den här tentan och därmed är redo för termin 5!! 
Jaja, just nu ligger jag då bara hemma och slöar. Sovit ungefär 3,5 timme natten till idag och sen haft praktik hela dagen så är helt slut! Blir nog en tidig kväll för min del, så får jag sova länge eftersom jag börjar 2 imorgon.
 
Nu ska ni få lite bilder från de veckor som gått ⬇️⬇️
Förra helgen var vi på Pinchos för första gången, var supermysigt och deras godisdrinkar va JÄTTEGODA!!
Ja sen var det lite selfies 😂 Bland annat en bild från när jag var med på operation, super snyggt eller?? 😂 
Sen är det två bilder på träningskläder som jag fick i födelsedagspresent av min fantastiska pojkvän som visste att det ver exakt sånna jag hade velat ha länge. 😄
 
Så nu har ni fått lite uppdatering iallafall 😄 Puss på er så länge!! ❤

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0