Onsdagar đŸ˜Ș

Onsdag mÄste vara typ den vÀrsta dagen jag vet. Jag menar mitt i veckan, man har jobbat tvÄ dagar och det Àr tvÄ dagar till efter onsdag innan man Àntligen fÄr helg. BlÀÀ!!
Var dessutom sÄdÀr super seg imorse och ville helst bra ligga kvar i sÀngen hela dagen. Har haft det lungt pÄ jobbet dock, lite vÀl lungt om jag fÄr bestÀmma. Men det var ganska bra för dÄ fick jag sÀtta mig och börja vÀrma upp hjÀrnan inför mina tvÄ omtentor som jag har om ca 3 veckor.
 
Efter jobbet blev det gymmet. Axlar, bröst och triceps stod pÄ schemat och det gick faktiskt ganska bra. 
Provade en ny grej dÄ jag kom frÄn gymmet, ett proteinrikt mellanmÄl som faktiskt var ganska gott och riktigt mÀttande dÄ man kom frÄn gymmet.
 
 
Vanlijkvarg, keso och lite vaniljsocker ^^ NĂ€r man blandar dessa sĂ„ blir det lite som risifruti. Jag som aldrig Ă€tit keso tycker det funkar bra med den hĂ€r blandningen. Hittade detta pĂ„ en blogg nĂ€r jag klickade runt för att försöka hitta förslag pĂ„ nya mellanmĂ„l, kommer dock inte ihĂ„g vad bloggen hette 😂
 
 
SĂ„hĂ€r blev det ^^ Jag skivade i en banan ocksĂ„ och jag tror faktiskt att det gjorde det enu godare. SĂ„ detta ska jag göra fler gĂ„nger och kanske med lite mer frukt 😊
 Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn Àr Laila, jag Àr 20Är och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i SkellefteÄ tillsammans med min sambo och mina tvÄ Àlskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg gÄr, min vardag nÀr jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0