19.34

Onsdag redan och imorgon går man sist jobbdagen för veckan. 5 pass kvar om man räknar med imorgon 😄
Har det ganska lungt på jobbet vilket är skönt såhär sista dagarna, är bara så tråkigt att det är bra väder när jag jobbar men inte lika bra när jag är ledig 😔 
 
Jaja har då tränat axlar och bröst idag samt att det blev lite konditionsintervaller också. Haha blev dock inge bra med löpningen då jag inte hade rätt skor och då fick jätte ont i vaden. Men der löste jag med lite kinesiotejp.
Använder sån här tejp ofta då jag lätt överbelastar vissa otränade muskler men hjälper även då jag har ont i lederna. Kan verkligen rekomendera att lära sig tejpa med kinesiotejp om man tränar. Lite bökigt är det i början, men ett par youtubeklipp och lite träning så blir det ganska bra.
 
Just nu sitter jag och väntar på att tvätta ur håret. Har testat Maria nila color refrech pink pop, då kanske jag får förbli rosa hårig ett tag 😄
Denna är det jag använder ^^ Finns även i massa andra färger. Detta är ett av mina små köp från då vi var i umeå förra helgen.
 
Nä nu skölja ur håret och sen blir det kvällsfika och serier, sen sova. Puss på er! ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0