Då börjar man termin 4!

Idag började skolan om igen, tänk att det är termin 4 redan? Idag hade vi egentligen bara upprop, basgruppsindelning och lite info om kursen typ. 
Blir nog ganska mycket egenplugg i den här kursen och eftersom den bara är drygt 5 veckor så får man nästan sätta igång med det samma. Har beställt böckerna idag då jag ville veta lite hur kursens upplägg va innan jag bestälde allt. På torsdag blir det föreläsning hela dagen, inte jätte kul men jag ska försöka lida igenom det.
 
Nu blir det snart gymmet, har ju fixat ordning ett nytt träningsschema som innrbär att jag ska försöka styrketräna 3 gånger/vecka + köra hög intervall träning 2 gånger i veckan. Får se hur det går ihop med pluggandet 😊
Nya träningsshemat ^^
 

Sista jobbpasset imorgon

Imorgon är sista dagen på sommarjobbet och på måndag börjar skolan om. Men före det väntar 2 omtentor, imorgon statistik och på fredag läkrmedelsberäkning. Oj vad glad jag skulle bli om jag bara kan klara dem så jag ligger i fas igen tills termin 4 börjar då man får börja helt tom så att säga.
 
Imorgon jobbar jag till 12 och på ett sätt ska det bli skönt att komma tillbaka till skola  igen, trotts korvstoppning och sjuk tenta ångest. Men jag är taggad på att bli färdig och kan knappt tänka mig att det alltså är till jul nästa år ungefär. 😄👊
 
Jaja nog om vad som händer senare i livet. Idag har jag haft en ganska lugn dag på jobbet och slutade vid 14 så ganska kort dag endå. For sen hem och sov en liten stund för att sedan fara och köra ett pass axlar, bröst och triceps med Dessan. Imorgon blir det antingen promenad eller ett intervall pass som står på träningsshemat  💪.
 
Nu blir det snart att gå och lägga sig så man både orkar jobb och tenta imorgon. Men först ska jag vänta tills ansiktsmasken har torkat så jag kan ta bort den 😊
 
 Haha lite stelt jag vet  ^^ 😂 Men nästan hela masken har stelnat och då blir man lite stel 😂
 
 Dagen middag blev lax, pasta och grönsaker med dillsås. Lite tråkigt att äta själv eftersom Robin jobbar men gott var det iallafall.

19.34

Onsdag redan och imorgon går man sist jobbdagen för veckan. 5 pass kvar om man räknar med imorgon 😄
Har det ganska lungt på jobbet vilket är skönt såhär sista dagarna, är bara så tråkigt att det är bra väder när jag jobbar men inte lika bra när jag är ledig 😔 
 
Jaja har då tränat axlar och bröst idag samt att det blev lite konditionsintervaller också. Haha blev dock inge bra med löpningen då jag inte hade rätt skor och då fick jätte ont i vaden. Men der löste jag med lite kinesiotejp.
Använder sån här tejp ofta då jag lätt överbelastar vissa otränade muskler men hjälper även då jag har ont i lederna. Kan verkligen rekomendera att lära sig tejpa med kinesiotejp om man tränar. Lite bökigt är det i början, men ett par youtubeklipp och lite träning så blir det ganska bra.
 
Just nu sitter jag och väntar på att tvätta ur håret. Har testat Maria nila color refrech pink pop, då kanske jag får förbli rosa hårig ett tag 😄
Denna är det jag använder ^^ Finns även i massa andra färger. Detta är ett av mina små köp från då vi var i umeå förra helgen.
 
Nä nu skölja ur håret och sen blir det kvällsfika och serier, sen sova. Puss på er! ❤

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0