Snart helg

Då var det snart helg igen, SKÖNT!! 
Måste dock plugga ordentligt endå men nu har jag då sammanställt allt. Då nu hänger det på att få in allt i huvudet bara.
Idag eller ja igår jur man nu vill se det så var jag i skolan och hade semenarium om cancer. Inte det roligaste när man hade sovit typ 5 timmar, kände mig seriöst som en zombie 😂 Ja sen blev det då hem och sova drygt 3 timmar för att bli människa igen. Ja mina power naps är typ 3-4 timmar lång, och jo det är power naps trotts att dem är lite långa 😂
Sen blev det en sväng till stan då Robin skulle hjälpa några kompisar med bilen. Medans dem höll på med bilen satt jag och drack på min nocco och belv så där lite små hyper på koffein.
 
Från det ena till det andra ska jag beställa efter träningskläder men har lite svårt att bestämma mig för vilka. Står mellan dessa 👇
och så blir det matchande sport bh till i så fall.
Vilken tycker ni är snyggast?
 
Måste även få rekomendera den nya Nocco caribbean. Den är jättegod! Smakar typ annanasjuice 😍 Var tvungen att köpa ett par stycken efter att ha fått smaka den av en klasskompis idag.
 
Idag (igår) var det 3 år sedan jag blev tillsammans med min andra hälft. Älskar dig super mycket! ❤
Haha typ första bilden som finns på oss 😂😂
Malin
2017-04-09 @ 14:09:51

Jag har de från better bodies i rosa och svart och tycker dom är sköna å snygga! Lite låga i midjan men ;P
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0