Hel dag i umeå

Idag har jag varit i umeå i princip hela dagen, eller ja det känns väl så eftersom resan dit med buss är drygt 2 timmar lång också. 2 timmar dit sen typ 2 timmar där och så tillslut 2 timmar hem 😖
Vi har haft OSCE idag, det är praktisk eximination av ett visst antal moment ( 7st för att vara exakt) Det sitter en lärare inne på salen där man kommer in och så ska dem bedöma att du kommer ihåg och utför momentet på rätt sätt. Var väl egentligen inga problem, jag visste att jag kunde alla moment pch hade full koll på vad och hur allt skulle göras. 
MEN självklart hade jag sjuk provångest och kunde inte sova ordentligt (sov typ 5 timmar om ens de), vaknade och mådde illa, hade en klump i magen och allt kändes bara hemskt. Inte kul alls!
Men pallrade mig till umeå och det gick faktiskt ganska bra, har jag misslyckats så är det på första stationen där jag var som mest nervös.
 
Kom hem kring halv 6 och då först lyckades jag äta, hade ju mått så illa så gick typ inte äta under dagen. Sen gick jag faktist och la mig och sov en liten stund.
Nu ska jag kolla lite tv, flera program jag vill se ikväll bland annat prison break 😄 Tänkte plugga också men nej det orkar jag inte ikväll. Nu blir det att ta det lungt och sen sova! Imorgon väntas träning, plugg och ännu mer plugg!! 😥
 
Självklart blev det en nocco caribbean under tiden jag väntade på bussen hem! Gjorde att man lyckades hålla sig vaken på vägen hem trots extrem somnbrist 😊Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0