Glad påsk!

Haloj och glad påsk på er!
Hittills är det enda jag fått gjort ett träningspass, haha eller ja det är väl inte så bara kan jag tycka.
Idag blev det rygg och biceps, sen avslutade jag med lite kondition också.
Nu blir det snart påskmiddag och sen ska jag faktiskt unna mig lite godis med gott samvete. Har dock inte köpt mig nå påskägg att ha godiset i men har iallfall köpt godis.
 
Och så har jag provat 2 nya saker idag. Först och främst spilulina som är en alg med en massa bra saker i: protein, magnesium och järn bland annat. Jag provade att shotta det med lite vatten och citronkoncentrat. Säger bara en sak.. FYFAN så äckligt!! Det blir att prova det i smoothie imorgon för att se om det smakar bättre.
Sen har jag provat en chokladpudding utan tillsatt socker och med 20g protein i. Tänkte att det passade bra efter träningspasset. Jag var lite tveksam först men den va faktiskt riktigt god. Smakade verkligen chokladpudding fast lite mindre söt.
 
Sen måste jag bara berätta om eller ja främst visa bilder. Jag provade min student klänning för nån dag sen... Ja det märks att man tränat då röven börjar bli nästan för stor, men bara nästan 😂 Åhh tycker verkligen om den klänningen, fast finns typ inte läge att ha den på sig. Ska bli kul att se om man lyckas bli av med lite fluff så den sitter lite bättre bara.
Nu är den inte snörad på ryggen därför den inte sitter så bra upptill. Kände att det blev för jobbigt att snörra ihop den på ryggen då jag endå bara skulle prova den. Men tycker verkligen om den här klänningen 😍😍
 
Ja så får vi väl se om jag kan lyckas plugga lite idag också. Om inte annat får det vänta till imorgon 🙈
Puss & Kram på er! ❤
Bjuder på en selfie också 👇👇
 
NORRSKEN EMMA
2017-04-15 @ 19:17:24
URL: http://nouw.com/lillemmish

GLAD PÅSK :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Hej! Laila heter jag och är 22 år. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och våran dotter, samt våra tre katter. Jag är nyutbildad sjuksköterska men just nu är jag mammaledig. Här får ni följa min vardag och mina intressen, eller ja lite allt möjligt för den delen!

RSS 2.0