Nu är jag LEDIG!!

Hello på er!
Sorry att jag inte skrivit men har haft såå mycket plugg till tentan som jag hade idag pch har då bara inte orkat skriva nått.
Men idag har jag som tur gjort tentan och det må bära eller brista, jag skrev då på allt pch försökte så gott jag kunde. Har ju alltid sådan sjuk tenta/prov ångest dagen innan, vilket gör att jag sover jättedåligt inför ett prov eller en tenta. Ni vet riktigt ångest inte bara lite nervositet, för nervositet kan vara bra i lagom mängd. Men att lägga sig och sova med en klump i magen, tryck över bröstet och hjärtklappning är inte roligt. Då kanske ni tänker att det blir så för att jag inte pluggat ordentligt?? Men nej, det spelar ingen roll om jag är 200% säker på allt så mår jag såhär kvällen innan tenta.
Så ja när jag kom hem efter tentan så åt jag lite lunch och sen blev det att sova ca 2 timmar.
Sen blev det att fara och träna lite axlar, bröst och triceps vilket var skönt. Trotts träningsvärk sedan gårdagens body pump 😄
Och nu då? Nu ska jag bara ta det lungt och inte ens kolla på en kursbok på 5 dagar! Så skönt med lite paus mellan kurserna och framför allt efter en sån här mastig kurs.
Såhär såg det ut senast igår ^^  Har suttit med gamla tentor och läst i böckerna om vart annat. Nu är det bara hoppas att jag klarade det så jag slipper omtenta i augusti och alltså måste både jobba pch plugga 😪
 
Och så bjuder jag på en selfie också 😊 

Hel dag i umeå

Idag har jag varit i umeå i princip hela dagen, eller ja det känns väl så eftersom resan dit med buss är drygt 2 timmar lång också. 2 timmar dit sen typ 2 timmar där och så tillslut 2 timmar hem 😖
Vi har haft OSCE idag, det är praktisk eximination av ett visst antal moment ( 7st för att vara exakt) Det sitter en lärare inne på salen där man kommer in och så ska dem bedöma att du kommer ihåg och utför momentet på rätt sätt. Var väl egentligen inga problem, jag visste att jag kunde alla moment pch hade full koll på vad och hur allt skulle göras. 
MEN självklart hade jag sjuk provångest och kunde inte sova ordentligt (sov typ 5 timmar om ens de), vaknade och mådde illa, hade en klump i magen och allt kändes bara hemskt. Inte kul alls!
Men pallrade mig till umeå och det gick faktiskt ganska bra, har jag misslyckats så är det på första stationen där jag var som mest nervös.
 
Kom hem kring halv 6 och då först lyckades jag äta, hade ju mått så illa så gick typ inte äta under dagen. Sen gick jag faktist och la mig och sov en liten stund.
Nu ska jag kolla lite tv, flera program jag vill se ikväll bland annat prison break 😄 Tänkte plugga också men nej det orkar jag inte ikväll. Nu blir det att ta det lungt och sen sova! Imorgon väntas träning, plugg och ännu mer plugg!! 😥
 
Självklart blev det en nocco caribbean under tiden jag väntade på bussen hem! Gjorde att man lyckades hålla sig vaken på vägen hem trots extrem somnbrist 😊

Glad påsk!

Haloj och glad påsk på er!
Hittills är det enda jag fått gjort ett träningspass, haha eller ja det är väl inte så bara kan jag tycka.
Idag blev det rygg och biceps, sen avslutade jag med lite kondition också.
Nu blir det snart påskmiddag och sen ska jag faktiskt unna mig lite godis med gott samvete. Har dock inte köpt mig nå påskägg att ha godiset i men har iallfall köpt godis.
 
Och så har jag provat 2 nya saker idag. Först och främst spilulina som är en alg med en massa bra saker i: protein, magnesium och järn bland annat. Jag provade att shotta det med lite vatten och citronkoncentrat. Säger bara en sak.. FYFAN så äckligt!! Det blir att prova det i smoothie imorgon för att se om det smakar bättre.
Sen har jag provat en chokladpudding utan tillsatt socker och med 20g protein i. Tänkte att det passade bra efter träningspasset. Jag var lite tveksam först men den va faktiskt riktigt god. Smakade verkligen chokladpudding fast lite mindre söt.
 
Sen måste jag bara berätta om eller ja främst visa bilder. Jag provade min student klänning för nån dag sen... Ja det märks att man tränat då röven börjar bli nästan för stor, men bara nästan 😂 Åhh tycker verkligen om den klänningen, fast finns typ inte läge att ha den på sig. Ska bli kul att se om man lyckas bli av med lite fluff så den sitter lite bättre bara.
Nu är den inte snörad på ryggen därför den inte sitter så bra upptill. Kände att det blev för jobbigt att snörra ihop den på ryggen då jag endå bara skulle prova den. Men tycker verkligen om den här klänningen 😍😍
 
Ja så får vi väl se om jag kan lyckas plugga lite idag också. Om inte annat får det vänta till imorgon 🙈
Puss & Kram på er! ❤
Bjuder på en selfie också 👇👇
 

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0