4 tentor.. Äntligen klar!!

Klappa sig själv på axeln.. det här har jag gjort bra! Med lite hopp har jag gjort och även klarat 4 tentor på 4 veckor och ja jag är faktiskt lite stolt över mig själv för gissa om härdsmältan har varit total.
Så många gånger som jag bara velat bränna böckerna och bara gråta för att det inte gått som jag velat.. eller när orken inte funnits och ångesten kommit för man vet att man måste plugga..
Men nu är det klart 😄
Ingen ro och ingen vila, nästa kurs startar imorgon men den blir FÖRHOPPNINGSVIS inte lika intensiv.
Nu blir det att kolla Grey's anatomy och bara chilla och vila hjärnan.
Och här får ni en smexig selfie från gymmet 😜 va och tränade direkt efter tentan nämligen 😊

Vad jag gjorde igår.

Hello
Skrev inget igår så tänkte berätta lite om vad jag gjorde.
Satt så klart och tenta pluggade, men så hörde cissi av sig och tyckte jag skulle följa på boda boo. Så jag tvingade med min pojkvän och så for vi och va på boda boo mellan typ kvart i 5 och halv 8. Efter det for vi på dallas och åt och sen for ut och va ute resten av kvällen 😊. Kan ju gissa om jag hade en lycklig pojkvän senare på kvällen då det blev halt och han fick sladda runt lite 😂.
Ja det var hur gårdagen såg ut. Det enda som står på dagens schema är... plugg....
Blöö för det, men tyvärr ett ont måste då tentan är på måndag 😪😧😳

Härdsmälta...

Åhhh.. har typ inte gjort nått annat idag än att plugga på farmakologin och det lär bli typ likadant imorgon. Gud vad glad jag är att jag bara har en tenta kvar i den här kursen och att nästa tenta inte är förens i januari, men då lär det väl vara HUR mycket som helst vi ska kunna istället.
Det jobbiga är ju att det känns som hjärnan kokar över av allt plugg och så blir det härdsmälta och inget fastnar. 😪 Tur jag ska variera plugget med lite träning imorgon och sen ska jag säkert ut ett tag på kvällen så hjärnan får vila lite iaf. Hoppas hoppas hoppas jag klarar det så jag slipper göra om den 🙈
Nä nu är det då slutpluggat för ikväll, nu blir det nog att lyssna på musik och sätta sig och rita en stund skulle jag tro 😊
Kramiz på er allihopa!❤

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0