Snö, snö och åter snö..

Hallojsan! 
Asså helt ärligt det är början på november och har redan kommit hut mycket snö som helst.. Kan ärligt säga att det inte var super kul i fredags då jag vaknade och kollade ut.. Min bil var täckt med en sisådär 2-3 decimeter snö och lika mycket var det runt bilen. Ja jag som skulle till gymmet fick allt vackert ställa mig med en skev snöspade och försöka få fram bilen, de va inte kul men uppvärmd inför gymmet var jag iallafall 😂😂
Ja såhär såg det ut i fredags ^^ jag va inte jätte taggad men tillslut hittade jag min bil under all jävla snö.
 
Men ska inte klaga allt för mycket finns ju EN sak jag gillar med snön, det går ju äntligen att sladda 😍 Något av det roligaste jag vet. Är själv inte så bra på det men vafan övning ger färdighet brukar man ju säga. 
 Så ja så här såg det ju ut igår kväll, så lite glad för snö är jag nog endå 😊
Idag då.. jadu, idag har jag inte gjort mycket. Mest legat i sängen och försökt läsa lite om injektioner och pvk sättning. Även försökt plugga till omtentan men känner att jag hannat i en plugg svacka 😪 Orkar som inte riktigt koncentrera mig på vad jag läser och ja hittar hellre på vad som helst för att slippa plugga. Jaja men det är väl bara fortsätta plugga lite i taget och många korta stunder istället antar jag.
Nä snart blir det ut och sladda igen 😄 hoppas jag orkar vara vaken längre än till 1 -2 inatt 😜 igår kväll somnade jag typ i bilen så då for vi hem ganska tidigt, men lite piggare idag iallafall 😊
Ha det bra så länge! ❤ Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0