Då har man fyllt bolaget då

Morsning korsning!
Ja idag fyllde man då bolaget eller ja 20. Helt plötsligt var man inte tonåring längre 😜
Nu får man gå på bolaget, inte för att det egentligen är nått jag är i behov av då jag så sällan dricker men endå.
Jaja vad har jag då gjort idag? 
Hade praktik från 7 till 15 sen kom jag hem, bakade tårta och hade lite besök. Sen har jag och Robin suttit och spelat super mario 3d world ett tag pch spelat bingolotto utan vinst. Nu blir det att kolla tv och sova då kag börjar 7 imorgon igen 😊
Bakade ju som sagt egen tårta idag, vacker var den inte men god var den och det är väl de som räknas?
Ja och så fick man lite presenter också. Lite pengar, en tjocktröja, mjukisbyxor, ett stetoskop och en blodtrycksmanchett 😊 Inte så märkvärdigt men jag är då nöjd iallafall.
Sen på tal om igenting. Tror ni jag har tränat än?? Nej så klart inte... Åhh kommer ju inte komma nån vart 😝 jaja måste ju acceptera läget att det går inte att både ge 100% på praktiken 100% på pluggandet och 100% på träningen för den orken finns inte tyvärr. Men slutar ju 2 på torsdag så då borde man ju hinna träna lite också 😊 men får som sagt se hur trött och seg man är då.
Nä nu ska jag sova så jag orkar med praktiken imorgon. Sov så gott allihopa ❤
Bjuder på en bild på min katt Gizmo som på senare tid kommit på att bästa stället att sova på är i handfatet inne på toaleten 😂😂Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0