Måndag

Hello!
Asså varför är det så himmla kul med praktik?? Dagarna går superfort och dagarna bara rinner iväg. Känner iallafall att jag valt rätt yrke att utbilda mig till.
Visst är jag trött och slut och det känns som jag skulle kunna sova i flera dagar i sträck men jag trivs ju toppen bra 😄
Ska se om jag orkar plugga lite ikväll då jag endå kan sova lite längre imorgon då jag jobbar kväll.
Nu ligger jag då bara och kollar tv (håller typ på att somna) och snart är det middag, så får man se sen vad man orkar och inte liksom 😊
Ni får ha det så bra sålänge, kanske skriver mer ikväll eller så skriver jag så fort jag får tid och har nått att skriva om. 
Pöss ❤
Bjuder på en finfin blid också 😂😂

Då har man fyllt bolaget då

Morsning korsning!
Ja idag fyllde man då bolaget eller ja 20. Helt plötsligt var man inte tonåring längre 😜
Nu får man gå på bolaget, inte för att det egentligen är nått jag är i behov av då jag så sällan dricker men endå.
Jaja vad har jag då gjort idag? 
Hade praktik från 7 till 15 sen kom jag hem, bakade tårta och hade lite besök. Sen har jag och Robin suttit och spelat super mario 3d world ett tag pch spelat bingolotto utan vinst. Nu blir det att kolla tv och sova då kag börjar 7 imorgon igen 😊
Bakade ju som sagt egen tårta idag, vacker var den inte men god var den och det är väl de som räknas?
Ja och så fick man lite presenter också. Lite pengar, en tjocktröja, mjukisbyxor, ett stetoskop och en blodtrycksmanchett 😊 Inte så märkvärdigt men jag är då nöjd iallafall.
Sen på tal om igenting. Tror ni jag har tränat än?? Nej så klart inte... Åhh kommer ju inte komma nån vart 😝 jaja måste ju acceptera läget att det går inte att både ge 100% på praktiken 100% på pluggandet och 100% på träningen för den orken finns inte tyvärr. Men slutar ju 2 på torsdag så då borde man ju hinna träna lite också 😊 men får som sagt se hur trött och seg man är då.
Nä nu ska jag sova så jag orkar med praktiken imorgon. Sov så gott allihopa ❤
Bjuder på en bild på min katt Gizmo som på senare tid kommit på att bästa stället att sova på är i handfatet inne på toaleten 😂😂

"Helg"

Hej på er!
Då har man typ gjort färdigt intro veckan på praktiken och det rullar på ganska bra. På söndag får vi en egen patient där vi i par ska sköta ALLT själva men ska ju såklart ha våran handledande sjuksköterska som hjälp.
Den här veckan har jag gjort mycket saker som jag tidigare gjort men också nya saker 😄 Jag har kopplat på sondmat, tagit venprover, delat och gett medicin, fixat och kopplat dropp men framför allt så har jag blandat och gett mitt första intravenösa antibiotika 😄. Låter kanske inte så märkvärdigt men för mig är det ganska stort på nått vis, för det var nått jag aldrig gjort förut och det är som ett litet bevis att jag faktiskt ska bli sjuksköterska. Haha jag vet det låter skumt men det är svårt att förklara för någon som inte är med om det själv.
Så idag då jag då varit ledig tog jag ordentlig sovmorgon och sen har jag suttit och pluggat. Är en hel del vi ska kunna till den här tentan vill jag lova 😪😪 Men det går nog bra bara man kommer igång.
Ikväll blir det nog ut ett tag och imorgon ska jag träna, har alltså inte tränat på hela veckan för jag har inte orkat och det har inte riktigt funnits tid heller. Kommer nog vara lite rörigt med träning dem kommande veckorna men så är det, skolan och praktiken går först.
Beställde resterande kurslitteratur för termin 3 idag också så det känns ganska bra trotts att pengarna bara flyger iväg 😂 Men det är ju tyvärr ett ont måste. 
Nä nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på men jaja 😂
Ska försöka skriva så snart jag kan igen.
Pöss på er ❤
 
 

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0