Tisdag

Halloj på er!
Har vatit på praktiken idag mellan 7-16, ganska skönt att jobba dag så man hinner göra nått annat än att bara kliva upp, fara på praktiken, komma hem och sen gå och lägga sig 😂
Idag har jag hunnit göra det sista inför VFU uppgiften som ska vara inlämmnad på torsdag så då behöver jag inte stressa över det. Imorgon gör jag sista dagen på praktiken vilket är både skönt och lite tråkigt. Är jättekul med praktik men det tar så mycket energi så jag orkar nästan inte med att plugga också. 
PLUS att jag kommer kunna träna på dem tider jag är van med igen vilket också ska bli så skönt 😄 Ska ju som sagt egentligen träna 3 dagar i veckan och nu under praktiken tror jag det har blivit 2 gånger.... på 4 veckor... jaja det är väl inte hela världen men endå..
Nä hörrni nu blit det att chilla ett tag, sen gå och lägga sig för att ladda upp för sista dagen. Börjar 7 så ska upp vi 05.30 😪😪
PössPöss ❤
Lite glitter i hårer har man ju gått runt med idag bara för att vara lite extra lucia fin 😊Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0